?>

Bjirkewei 95 9287 LC TWIJZELERHEIDE

€ 389.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op een mooie locatie vindt je deze goed onderhouden en onderhoudsarme vrijstaande woning met o.a. ruime garage en royale zonnige tuin.

In de loop der jaren is deze keurige, traditioneel en degelijk gebouwde woning geheel gerenoveerd en grotendeels gemoderniseerd.
De woning is onder meer voorzien van een moderne keuken, moderne badkamer, kunststof kozijnen, deuren en goten, nieuwe keramische luxe dakpannen etc..

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel en verder is sprake van nagenoeg geheel HR++ isolatieglas, muur- en dakisolatie. Het betreft een zonnige en lichte woning met een groene C energielabel.

De achtertuin met ligging op het zuiden, is royaal, biedt veel privacy en heeft een groot zonneterras (met brede luifel), vrijstaande houten berging en een speel/grasveld. Aan de voorzijde is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. De totale kaveloppervlakte bedraagt bijna 700 m² eigen grond.

Nabij de woning bevinden zich de dorpsvoorzieningen zoals basisscholen, sportfaciliteiten, diverse winkels en openbaar vervoer. Op fietsafstand vind je o.a. treinstation en het uitgebreide winkelcentrum van De Westereen.

Begane grond: zij-entree, ruime hal met plavuizenvloer, toilet met fonteintje, (2-persoons) slaapkamer met laminaatvloer en wastafel, voor/woonkamer met plavuizenvloer en haardpartij, achter/eetkamer met plavuizenvloer en schuifpui naar zonneterras, gesloten keuken met plavuizenvloer en moderne opstelling (2019) v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, spoelbakje, c.v.-opstelling, tuindeur en doorgang naar L-vormige garage met een op afstand bedienbare garage roldeur en loopdeur aan de achterzijde.

1e verdieping: ruime overloop met vide en groot dakraam, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met vaste kastenwand, gemoderniseerde badkamer (2022) met dakkapel, inloopdouche, toilet en wastafel.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 389.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1979
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte120 m²
Perceeloppervlakte695 m²
Woning Inhoud475 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Bjirkewei 95

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy