Taxaties

Taxaties


Uw woning, bedrijfspand of bouwterrein op waarde geschat.

U heeft een taxatie nodig? Dit kan verschillende dingen betekenen;

  • U staat voor een belangrijke beslissing. U wilt iets kopen of verkopen.
  • U heeft een taxatie nodig omdat u uit elkaar gaat en of omdat u iets moet of wilt (ver)delen.
  • U heeft taxatie nodig voor de belastingdienst (waarde voor de inkomstenbelasting, vermogensbelasting, erf-/successiebelasting).
  • U wilt weten of de gemeente de juiste WOZ waarde heeft vastgesteld

Elke taxatie heeft zijn specifieke achtergrond en doel. Laat u door ons deskundig adviseren. Link Makelaars & Taxateurs taxeert met kennis van zaken om de juiste objectieve waarde te kunnen bepalen.

Tessa de Jong is RT VastgoedCert gecertificeerd (kamers Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en Wonen), op grond waarvan zij ook bevoegd is tot het uitvoeren van taxaties binnen het commercieel vastgoed. Klik hier voor meer informatie over taxaties commercieel vastgoed.

Gevalideerde taxatie

Als NVM makelaar zijn wij zowel door VastgoedCert gecertificeerd als aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en Taxateursunie.

Het NWWI en Taxateursunie valideren (keuren) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI en Taxateursunie aanmelden.

Indien uw hypotheekaanvraag mede betrekking heeft op het verkrijgen van Nationale Hypotheekgarantie (NHG), dan is een gevalideerde taxatie verplicht.

Binnen een straal van 30 kilometer rondom Burgum kunnen wij snel en adequaat een gevalideerde woningtaxatie voor u opstellen. Voor onze tarieven kunt u contact opnemen met ons kantoor. 

Neem contact met ons op

 

 

Klik hier om een NWWI taxatie aan te vragen!

Klik hier om een Taxateursunie taxatie aan te vragen!

NWWIjpg

 

 

 

VastgoedCert


Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Een risicovolle ontwikkeling, gezien de (financiële) belangen die met de aan- en verkoop van onroerend goed gemoeid zijn. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branche breed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid. Link makelaars & taxateurs is zo’n vakbekwame VastgoedCert makelaar. Wij zijn in geschreven in de kamers Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en WOZ.

logo_vastgoedcert