Over ons

Over ons


Link Makelaars & Taxateurs, een nieuw kantoor met “vertrouwde gezichten” geleid door passie & gedrevenheid!

Tessa de Jong – Wijma
Makelaar met ervaring & passie!

Sinds 1997 werkzaam in de makelaardij. In 1999, als één van de jongste makelaars van Nederland, nog op de valreep door de rechtbank beëdigd tot makelaar(tot 2000 was ‘makelaar’ een beschermde titel).

Ben nuchter, betrokken en bevlogen! Hou van het makelen en mijn werk……………

Mijn (t)huis is bij echtgenoot Remmelt en kinderen Rudmer, Luca & Mirthe. Wij wonen al jaren met veel plezier in het mooie pittoreske dorp Feanwaldsterwal. In mijn vrije tijd ben ik graag thuis of lekker buiten met/bij mijn gezin en mag ik graag een rondje hardlopen door onze prachtige omgeving.

facebook linkedin

Heidi de Haan – van der Woude
Veelzijdig en gedreven! Drie in één; office manager, fotograaf  &  verkoopstyler.

Als duizendpoot verzorg ik onder andere de interne routing, marketing, verkoopstyling, fotoreportages, 360 graden rondleidingen en video’s. Sinds 2001 werkzaam in de makelaardij.

Ben enthousiast, betrokken & punctueel. Samen gaan we ervoor!

Thuis ben ik in Garyp, waar ik al jaren met mijn echtgenoot Henk en kinderen Jesse, Jarno & Roos woon. In mijn vrije tijd doe ik graag aan volleybal en val ik af & toe in als trainster van de F2 & F3 pupillen van voetbal vereniging 68 Garyp.

facebook linkedin

Greta Hoekstra – Mast

Sinds september 2014 ondersteun ik Tessa & Heidi op kantoor met alle voorkomende administratieve werkzaamheden, daarnaast beschik ik over de agenda’s voor het inplannen van afspraken.

Ben enthousiast, flexibel en betrouwbaar!

Samen met mijn echtgenoot Sjoerd en kinderen Anna, Wiepkje en Baukje woon ik al jaren in Garyp. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje volleybal.

 

 

 


Samen vormen wij Link makelaars & taxateurs, een jong hecht team met jarenlange ervaring & jarenlange samenwerking. Een team dat elkaar goed aanvult!

 

 

Onze missie


Wij zijn een professioneel, modern makelaarskantoor met meerdere disciplines en als specialisatie “wonen”. Wij een zijn enthousiast, deskundig en toegewijd hecht team dat elkaar goed aanvult en openstaat voor vernieuwing.

Wij werken grotendeels voor particuliere opdrachtgevers die geloven in onze kwaliteiten, behaalde successen en die onze meerwaarde inzien. Variërende opdrachtgevers van starters tot gezinnen tot senioren, voor elke doelgroep een passende dienstverlening.

Daarnaast verrichten wij diensten voor professionele opdrachtgevers als bedrijven, projectontwikkelaars en financiële instellingen.

Wat wij willen bereiken? Staan voor deskundigheid met een bovengemiddeld kennisniveau, open en eerlijk handelen in alles wat we doen met een goede, persoonlijke sfeer. Realistisch zijn & doen centraal laten staan in onze uitgebreide dienstverlening.


Onze visie


De zwaarste tijden in de woningmarkt mogen dan voorbij zijn, een uitdaging is het nog steeds! In een “steeds veranderende woningmarkt” willen wij een kwalitatief goed bekend staand kantoor worden & blijven, met een betrouwbare reputatie dat een gezonde winstgevendheid kent.

Dit willen wij doen door te blijven innoveren en investeren in moderniseringen en kwaliteit.  Actief inspelen op veranderingen, vooral positief blijven denken en enthousiast werken op een informele manier!

Onze ambitie? de meest klantgerichte en vooruitstrevende allround dienstverlener te zijn in ons werkgebied op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed en taxaties.


 

Ons werkgebied


Zonder van een absolute grens te spreken bestrijkt ons werkgebied zo’n 10 kilometer rond Burgum (Burgum, Noardburgum, Feanwâlden, Feanwâldsterwâl, Hurdegaryp, De Westereen, Jistrum, Eastermar, Sumar, Garyp, Earnewâld, Suwâld, Tytsjerk, Gytsjerk, Ryptsjerk, Oentsjerk, Âldtsjerk, Mûnein, Readtsjerk. Hier liggen onze roots en weten wij de mooie plekjes op hun waarde te schatten.  Wij kennen de specifieke knelpunten en unieke verkoopargumenten van deze omgeving.

Woont u elders, maar binnen een straal van ca. 10 kilometer van Burgum en wenst u van onze diensten gebruik te maken, neemt u dan contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.


 

Onze sterke punten


Onze kracht zit onder andere in de goede aanvullende samenwerking, wij hebben meer dan 10 jaar samengewerkt, niet alleen ons voordeel, maar ook uw voordeel! Door onze korte lijnen kunnen wij u ten alle tijden mede delen hoe de verkoop van uw woning verloopt!

Onze 10 sterkste punten:

  1. Geen honderden woningen te koop hebben staan, maar minder woningen sneller en beter verkopen!
  2. Vernieuwende, solide & integere allround dienstverlener
  3. Op klantgerichte en vooruitstrevende wijze streven naar duurzame relaties
  4. Kleinschalig kantoor met exclusieve tijd en aandacht voor u en uw woning
  5. Opvallende etalage in centrum Burgum
  6. Uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs
  7. Beloning op uurbasis is ook mogelijk
  8. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt
  9. Fatsoenlijk de tijd voor bezichtigingen door ervaren makelaar, die weet waar ze over praat
  10. Last but not least: de personen erachter, wij zelf: enthousiast en positief ingesteld!

 

Wat doet LINK anders


Net even anders! Link Makelaars & Taxateurs is een kleinschalig kantoor die door goed op de kosten let, overbodige zaken niet doet en belangrijke zaken juist heel uitgebreid doet, aantrekkelijke tarieven kan bieden zonder aan kwaliteit in te leveren!