Verkopen

Verkopen


Een belangrijke stap in uw leven. Het verkopen van uw huis!

U heeft besloten uw huis te verkopen. Dan gaat u op zoek naar een makelaar. De juiste makelaar. Maar wie is die juiste makelaar? De goedkoopste met de laagste tarieven? De grootste in de buurt? Of wilt u een makelaar die luistert naar uw wensen en die er alles aan zal doen om uw huis te verkopen voor de juiste prijs.

Link Makelaars is niet de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste! Voor een aantrekkelijk tarief levert Link Makelaars de hoogste kwaliteit om uw huis succesvol te verkopen. Onze inzet, realistische no-nonsense aanpak, deskundigheid en jarenlange ervaring in combinatie met een superieure presentatie zorgen ervoor dat de verkoop van uw huis een succes wordt.

De grootste zijn wij ook niet, wij werken met z’n tweeën waardoor u altijd de persoonlijke aandacht van de juiste persoon krijgt. Wij nemen de tijd voor u en uw huis, geen vlotte praatjes & mooie verhalen, wij komen om uw huis te verkopen!

Voor een professionele, persoonlijke en integere begeleiding bij het verkooptraject bent u bij ons op het juiste adres.  Samen met u gaan we ervoor!

Vanaf de eerste kennismaking tot aan de juridische en financiële afwikkeling staan wij altijd voor uw klaar.  Ook na deze laatste afwikkeling blijft onze deur voor u open!

Wilt u graag alles weten over onze aanpak en duidelijkheid waar wij ons in onderscheiden, nodig Link Makelaars dan uit samen met bijvoorbeeld nog twee andere makelaars. We gaan graag de competitie aan!

Heeft u interesse of vragen ?

Neem contact met ons op

 

 

Stille verkoop


Wilt u uw huis wel verkopen, maar hier nog geen ruchtbaarheid aan geven?
Dan is de stille verkoop van uw huis een goede oplossing.

Geen te koop bord in de tuin maar wél kans op een koper!

U bent op zoek naar een koper voor uw huis? U heeft verkoopplannen! U wilt er alleen nog geen ruchtbaarheid aan geven! Dan kan stille verkoop iets voor u zijn. Bij stille verkoop wordt uw huis niet op funda geplaatst, niet in onze etalage, u krijgt geen bord in de tuin en uw huis verschijnt niet in advertenties. Kortom uw huis of omschrijving daarvan verschijnt alleen op onze website. Wij kunnen op die manier een minder brede, maar in ieder geval serieus geïnteresseerde doelgroep bereiken.

Of bent u op zoek naar een huis, maar u kunt niet vinden wat u zoekt! De kans is aanwezig dat uw droomhuis wel
te koop staat maar dit niet bekend is! Kijkt u dan eens onder stille verkoop, wellicht vindt u daar het huis dat u zoekt!

 

Link voor bedrijven


Link Makelaars & Taxateurs is actief in commercieel vastgoed op het gebied van bedrijfsruimten, winkel- en kantoorpanden alsmede woon/werkobjecten.

Van huur tot verhuur. Van koop tot verkoop. Van eerste selectie tot bezichtiging, van onderhandeling tot en met contractsluiting, wij nemen alle facetten professioneel van u over terwijl u gewoon verder met uw corebusiness ….. ondernemen!

U kijkt terug op een totaal kloppend eindresultaat!

Tessa de Jong is RT VastgoedCert gecertificeerd (kamers Bedrijfsmatig Vastgoed (BV), Wonen en WOZ), op grond waarvan zij bevoegd is tot het uitvoeren van taxaties binnen het commercieel vastgoed. Onze taxatierapporten zijn grondig, gedetailleerd en vormen daarmee een erkende grondslag voor alle handelingen die u met uw bedrijfsmatig vastgoed wilt verrichten. U kunt bij ons terecht voor taxaties ten behoeve van onder meer financieringsaanvragen, gezamenlijke waarderingen met de belastingdienst en huurprijsherzieningsprocedures voor detailhandel.

Heeft u interesse of vragen ?

Neem contact met ons op

 

 

NVM


Waarom een NVM-makelaar?

Tessa de Jong mag zich sinds jaar en dag NVM-makelaar noemen. Klinkt goed, maar wat houdt dat precies in? En wat heeft u eraan, als consument? Het antwoord valt samen te vatten in één woord: zekerheid. De zekerheid van een makelaar die zich sinds jaar en dag bewijst als een slagvaardig en professioneel vakvrouw.

Wie is de NVM?
De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en andere vastgoeddeskundigen. De zelfstandige leden van de vereniging onderscheiden zich door een uiterst professionele en doelgerichte dienstverlening in alle segmenten van het vastgoed.

Wanneer u kiest voor Link Makelaars & Taxateurs, kiest u voor een NVM-makelaar; een specialist die het hele traject van aan- en verkoop en huur- en verhuur van vastgoed voor u regisseert. De NVM-makelaar signaleert, adviseert en bemiddelt. Het NVM-logo is dan ook uitgegroeid tot een keurmerk van professie en kwaliteit.

De voordelen van een NVM-makelaar
Sinds de beschermde titel van makelaar is afgeschaft, mag iedereen zich makelaar noemen. Dat maakt het voor een particulier vaak moeilijk om de juiste makelaar te kiezen. Een NVM-makelaar garandeert echter een aantal zekerheden. De NVM investeert als geen ander in de deskundigheid van de beroepsgroep, onder meer door permanente educatie. Ieder lid moet voldoen aan hoge opleidingseisen. Ook dienen de leden zich te houden aan de NVM-erecode, waarin deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid zijn vastgelegd. Kortom, een uiterst serieuze opvatting van het vak. Een opvatting waarin Link makelaars & taxateurs zich uitstekend kan vinden.

Funda.nl: een schat aan informatie
Gezamenlijk hebben de leden alle kennis in huis omtrent markttechnieken en vastgoedexpertise. Een mooi voorbeeld is de gezamenlijke website van de NVM-Makelaars, www.funda.nl, waarin het complete NVM-woningaanbod wordt gepresenteerd. Funda telt meer dan 2.600.000 unieke bezoekers per dag en is daarmee de grootste en meest bezochte woon site van Nederland.

Met een NVM-makelaar in huis bent u verzekerd van een goede positie op funda.nl.

Wanneer u overweegt een huis te kopen of te verkopen, doet u er verstandig aan te letten op een makelaar die het NVM-logo mag voeren. Een makelaar als Link dus. Zo bent u verzekerd van kwaliteit die verder gaat waar vanzelfsprekendheid ophoudt.

In deze tijden is zekerheid omtrent de kwaliteit van dienstverlening van uw makelaar van groot belang. Uw belangen zijn onze zorg

NVM-goed-gevoel

 

No-risk verkoop


Zonder risico kopen kan! Met 48 uur (No Risk) clausule. Het blijft een dilemma: je ziet je droomhuis, maar durft niet te kopen…. eerst moet eigenlijk het eigen huis nog verkocht worden, logisch toch? Maar dan is je droomhuis misschien al weg aan een andere koper, dat is ook niet de bedoeling! Hierbij dé oplossing…..
Koop onder voorbehoud van verkoop van uw eigen woning:
Onderhandel met de verkoper over het kopen van zijn woning onder de ontbindende voorwaarde dat u de koop kunt ontbinden als uw eigen woning niet binnen een nader te bepalen termijn verkocht is. U kunt dan rustig aan de slag met de verkoop van uw eigen woning. Lukt het niet om uw eigen woning op tijd te verkopen, dan kunt u zelf nog van de aankoop van uw nieuwe woning af zien. Het nadeel is dat weinig verkopers met deze clausule willen werken, omdat ze zich dan volledig afhankelijk stellen van de voortgang van de verkoop van uw woning en daardoor misschien zelf andere kopers mislopen.

Koop met 48 uurs clausule:
Dit systeem is vrijwel gelijk aan het kopen onder voorbehoud van verkoop van eigen woning (zie eerstgenoemde punt), maar zoals daar staat aangegeven willen veel verkopers dat niet omdat ze dan te veel afhankelijk zijn van uw verkoop. Door de 48 uurs clausule te gebruiken spreek je met elkaar af dat de verkopers, na het sluiten van een koop met u (onder voorbehoud van verkoop van uw eigen woning) wél door mogen gaan met de verkoop van hun woning/uw droomhuis. Echter als ze een andere koper vinden moeten ze (voordat ze een koop met die andere kandidaat mogen sluiten) eerst ú nog 48 uur de tijd geven om alsnog te beslissen of u wilt kopen zonder voorbehoud of toch van de koop af ziet. Op deze manier heeft verkoper nog mogelijkheden om een andere koper te vinden, maar heeft u als  eerste gegadigde altijd het laatste woord om de woning te kopen. U zult het besluit om wellicht toch te kopen af laten haTime abstract backgroundngen van de situatie met betrekking tot uw eigen woning. Heeft u net een bod op uw huis ontvangen, dan kunt u misschien toch uw droomhuis kopen. Is er weinig animo voor uw eigen woning dan zult u waarschijnlijk geen gebruik maken binnen die 48 uur om tot koop over te gaan en dan is de verkoper vrij om met de andere partij in zee te gaan.

Heeft u interesse, vragen of ideeën ?

Neem contact met ons op