?>

A. van der Meulenstrjitte 4 9271 BL DE WESTEREEN

€ 250.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op aantrekkelijke en uitstekende woonstand in ruim opgezette straat in het centrum van De Westereen vindt u deze fraai uitgebouwde vrijstaande woning met privacy volle zonnige tuin en ruime stenen garage.

In 1993 is de woning royaal aan de achter- en zijzijde uitgebouwd en in 2005 is de woonkamer voorzien van een serre. Ook de garage is in 1993 verlengd en voorzien van kap waardoor er veel hobby- en stallingsruimte is ontstaan. De garage meet maar liefst ca 13 x 3 m. en is behoorlijk hoog en geschikt voor plaatsing van bijv. caravan. De woning is voorzien van traplift en daardoor voor vele doelgroepen, waaronder senioren, geschikt!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel in combinatie met vloerverwarming in de keuken. Verder is er sprake van dak-, (deels) vloer- en muurisolatie en isolatieglas. De achtergevel is voorzien van kunststof gevelbekleding met kunststof kozijnen en de goten zijn eveneens in kunststof uitgevoerd.

De privacy volle zonnige achtertuin met meerdere terrassen, vijverpartij, berging en gras/speelveld is gesitueerd op het (zuid)oosten en voldoende diep om hier volop van de zon te genieten! De kavel meet 370 m² eigen grond en biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

De woning bevindt zich op loopafstand van scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (trein & bus).

De Westereen is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoervoorzieningen (waaronder treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. manage, skeeler- en tennisbaan ect.) en watersportmogelijkheden met jachthaven.

Zie voor meer info over De Westereen.

Begane grond: zij-entree, ruime hal met plavuizenvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met aangebouwde serre en kelder, uitgebouwde tuingerichte eetkeuken met plavuizenvloer (v.v. vloerverwarming) en degelijke opstelling v.v. natuurstenenblad en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, keukenblokje, vaste kast, c.v.-opstelling, tuindeur en doorgang naar ruime garage (ca. 13 x 3 m.) met zolderberging.

1e verdieping: overloop met vaste kast en toegang tot balkon, 4 slaapkamers waarvan 1 zeer royale, ruime en nette lichte badkamer met douche, vrijdragend toilet, ligbad en wastafelmeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte130 m²
EnergielabelF
Bouwperiode1963
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen