?>

Achterwei 46 9262 NS SUMAR

€ 309.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie en goede locatie, bevindt zich aan de rand van het dorp deze vrijstaande woning met o.a. ruim vrij uitzicht aan de voorzijde en ruime stenen garage met berging en zolder(tje).

Deze goed onderhouden en zeer nette woning is degelijk gebouwd en in de loop der jaren grotendeels gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd. De woning is voorzien van isolatieglas, (deels) dak-, vloer- en gevelisolatie. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR
combiketel van 2019. Verder is sprake van duurzame energieopwekking door middel van een 12-tal zonnepanelen waardoor het energieverbruik laag is.

Het buitenschilderwerk is in 2019 uitgevoerd.

De verzorgde en beschutte tuin met meerdere terrassen is voldoende diep zodat je hier heerlijk van het zonnetje kunt genieten! De ruime stenen garage met berging meet 30 m² en de kavel 345 m² eigen grond.

Sumar is een gemoedelijk dorp centraal gelegen aan het Bergumermeer en uitvalswegen naar o.a. Drachten, Leeuwarden en Burgum. In het dorp vindt u o.a. basisscholen, dorpshuis, sportfaciliteiten, haven, openbaar vervoer en een rijk verenigingsleven.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, zonnige woonkamer met ruim vrij uitzicht, sfeerhaardje en duurzame pvc vloer, woon/eetkeuken met duurzame pvc vloer, kelder en nette hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, modern vrijdragend toilet met fonteintje, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, c.v.-opstelling en achter-entree.

1e verdieping: overloop met vaste kasten, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kast en 1 met wastafel, moderne badkamer met douche, wastafelmeubel en 2e vrijdragend toilet.

2e verdieping: vlizotrap naar bergzolder.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte103 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1964
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen