?>

Anthony Fokkerloane 26 9269 WE FEANWALDEN

€ 525.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op privacy volle en groene locatie bevindt zich aan de rand van het dorp en in een rustige omgeving deze royale woning met een woonoppervlak van maar liefst ca. 215 m², dubbele garage, ruime tuin en mogelijkheid voor praktijk/kantoor aan huis.

De zonnige situering, antieke plavuizenvloer en ruwe eiken balken geven deze woning in combinatie met de moderne en strakke afwerking een warm en authentiek karakter.

Deze onder architectuur, traditioneel gebouwde woning is altijd keurig onderhouden en in de loop der jaren behoorlijk verduurzaamd. Zo is de woning vanaf 2019 nagenoeg geheel voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen met HR++ beglazing en is er sprake van duurzame energie door middel van een 14 tal zonnepanelen (2019). De spouwmuren en het dak (deels) zijn na geïsoleerd en de woning is voorzien van een groen B energielabel!

Je kunt hier vrij wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Op loop/fietsafstand vind je onder andere winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer (o.a. treinstation), sportfaciliteiten etc..

Oorspronkelijk is de woning gebouwd met (tandarts)praktijkruimte aan huis wat deze woning uniek maakt in de wijk. Daar aanwezigheid van eigen zij-entree is het geheel ook uitermate geschikt voor combinatie van wonen en werken, met een praktijk, kantoor of bijvoorbeeld atelierruimte aan huis.

Het geheel is gelegen in een prachtige groene, ruim opgezette en rustige woonwijk grenzend aan natuur- en recreatiegebieden “De Houtwiel” en “It Bûtenfljild”. De ruime kavel meet 980 m² eigen grond.

De fraai aangelegde, privacy volle tuin met veranda, meerdere terrassen en speel/grasveld is grotendeels op het zuidwesten gesitueerd waardoor je hier volop van de zon kunt genieten! De brede (vernieuwde) oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, maar bijvoorbeeld ook een caravan of camper en bezoekers.

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".

Door de aanleg van de Centrale As (N356 Dokkum-Nijega) zijn zowel Dokkum (ca. 10 min.), Leeuwarden (ca. 10 min.), Drachten (ca. 20 min.) als de uitvalswegen naar de randstad uitstekend bereikbaar.

In 2017 is er een nieuwe electric-only vaarroute aangelegd: de Bûtenfjildroute! Deze vaarverbinding loopt vanaf de Grutte Wielen bij Leeuwarden via Ryptsjerk en het natuurgebied Bûtenfjild naar de Swemmer bij De Westereen. Dit traject verbindt het Bûtenfjild (en daarmee ook Feanwâlden) met Leeu-warden en met de Lits-Lauwersmarroute en betekent een prachtige uitbreiding van het vaarnetwerk in Fryslân.

Begane grond: voorportaal met entree, ruime en lichte hal met estrikken plavuizenvloer en vide, toilet met fonteintje, zeer royale tuingerichte en zonnige living/woonkamer (ca. 57 m²) met estrikken plavuizenvloer, strakke (inbouw)houtkachel, brede schuifpui naar heerlijke veranda en open keuken met nette hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, praktische bijkeuken met witgoed-aansluitingen en achter-entree, berging (van buitenaf te bereiken), gang met vaste kasten en doorgang naar dubbele garage, 2 slaap-/werkkamers met laminaatvloer, technische ruimte, ontspannings- c.q. praktijk/kantoorruimte met (separate) zij-entree, laminaatvloer, vaste kast en toilet met fonteintje.

1e verdieping: overloop met vide, 3e slaapkamer met wastafelmeubel en bergruimte, nette badkamer met ligbad, douche, badkamermeubel en toilet, ruime werk- c.q. tussenkamer met inloopkast en toegang tot ruime 4e en 5e slaapkamer. De gehele verdieping is in 2019 voorzien van moderne laminaatvloeren.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 525.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1978
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte215 m²
Perceeloppervlakte980 m²
Woning Inhoud800 m³
Kamers8 (5 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen