?>

Bildtweg 4 9261 XV EASTERMAR

€ 1.050.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Hecht u veel waarde aan volop privacy en wilt u het hele jaar genieten van rust, ruimte en natuur?

Dan is dit uw kans, u kunt nu zeer vrij gaan wonen op een unieke idyllische locatie in een prachtig gebied! Deze gerenoveerde boerderij is omringd door landerijen, grenzend aan het natuurgebied en meer De Leijen. Hier vindt u nog echte rust, landelijke weidse uitzichten, stilte, ruimte en natuur!

Het geheel bestaat onder meer uit een ruim gerenoveerd woonhuis, aangebouwde royale schuur (ca. 875 m²), vrijstaande halfopen wagen/kapschuur (ca. 200 m²) met separate stenen schuur (ca. 200 m²) voorzien van 2 tal paardenboxen, vrijstaande garage met kap en aangrenzende percelen weiland.

De boerderij is via een autoluwe en (voor voertuigen) doodlopende weg goed bereikbaar. Alle dorpsvoorzieningen zoals winkels, scholen (basisonderwijs), horeca, huisarts, fysiotherapeuten, jachthaven, diverse sportfaciliteiten etc. bevinden zich op fietsafstand.

Het huisperceel en de weilanden zijn ‘Agrarisch – Bedrijf gebonden’ bestemd, het huidige agrarische bouwvlak meet meer dan 13.000 m²!

Indien wenselijk zijn binnen het bestemmingsplan mogelijkheden voor het wijzigen van de bestemming naar bijvoorbeeld geheel ‘Woondoeleinden’. De aangebouwde schuur (en overige schuren) zijn momenteel agrarisch in gebruik doch zijn ook geschikt voor vele andere doeleinden, bedrijfs- of hobbymatig of bijvoorbeeld voor dubbele ‘kangoeroe’ bewoning (na toestemming gemeente). Optioneel is er mogelijkheid om bijna 11 hectare aangrenzend natuur weiland bij te kopen waarna er eventueel een Landgoed (NSW-landgoed) status aangevraagd kan worden.

De onderhoudsstaat van de royale en onderhoudsarme woning is zeer goed te noemen. Vanaf 2008 is de woning vakkundig gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd. Ook de schuren zijn voorzien van nieuwe (asbestvrije) dakplaten.

Het woonhuis is o.a. voorzien van vernieuwde (grotendeels kunststof) kozijnen, nieuwe dakpannen, goten en voegwerk, vernieuwde technische installaties, moderne keuken en sanitair etc.. De duurzame verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een mede door de houtkachel verwarmde HR combiketel (geen vaste gas-aansluiting meer aanwezig) in combinatie met een zonneboiler. Voor energieneutraal elektra gebruik zijn er maar liefst 120 stuks zonnepanelen op het dak van de schuur aangebracht.

Verder is een laadpaal en glasvezel aansluiting (eigendom) aanwezig en sprake van isolatieglas, dak- en deels muur- en vloerisolatie. De woning beschikt over een groen B energielabel!

De boerderij is gelegen op een ruim erf met volop parkeergelegenheid en omgeven door een royale boerentuin met vlonder zonneterras op het zuidwesten. Totale perceeloppervlak (incl. landerijen) bedraagt 24.575 m².

Door de aanwezigheid van ruime schuren met paardenboxen, een gedraineerde en verlichte buitenbak (meet ca. 40 x 20 meter) en aangrenzende percelen weiland is dit bijzondere object uitermate geschikt voor het houden van paarden. De weilanden zijn direct aangrenzend en bereikbaar vanuit de tuin.

Omgeving en dorp

Het sfeervolle en levendige watersportdorp Eastermar heeft verbazend veel winkels & bedrijvigheid voor een dorp op deze schaal en is een parel in de Fryske Wâlden, een eeuwenoud dorp, waar de rust en ruimte van weleer nog volop aanwezig zijn, gelegen in een uniek natuurgebied tussen de Burgumer Mar en de Leijen. Het dorp heeft nog volop voorzieningen (o.a. slager, dorpssupermarkt met postkantoor, basisscholen, huisarts, kinder- en naschoolse opvang enz.) zie ook pand is op slechts 10 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad, Groningen, Heerenveen, Zwolle etc.. Dit unieke object dien je met eigen ogen te zien! Laat je verrassen door de ruimte, vele mogelijkheden en de magnifieke ligging!

Begane grond: zij-entree, hal met parketvloer en kelder, zonnige woonkamer met parketvloer, sfeervolle houtkachel en magnifiek weids vrij uitzicht over natuurgebied en meer De Leijen, schuifdeur naar muziek/tv-kamer met parketvloer, woonkeuken met plavuizenvloer, balkenplafond, tuindeur naar zonneterras, moderne en tijdloze hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en eveneens prachtig vrij uitzicht over natuurgebied en meer De Leijen, ruime hal met plavuizenvloer en garderobe, vrijdragend toilet met fonteintje, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, praktisch keukenblok en tuindeur, spreekkamer c.q. kantoor (ca. 24 m²) met laminaatvloer en weids vrij uitzicht, kantoorruimte (ca. 24 m²) met laminaatvloer, tussenhal, geïsoleerde berging/werkruimte met doorgang naar royale multifunctionele schuur van ca. 875 m².

1e verdieping: overloop met vaste kasten, 4 slaapkamers waarvan 2 met vaste kast en 1 met aangrenzende inloopkast/kamer, gemoderniseerde badkamer met inloopdouche, 2e vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar bergzolder.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte220 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1967
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Bildtweg 4

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy