?>

Bildtweg 4 a 9261 XV EASTERMAR

€ 450.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op zoek naar een plek die het gehele jaar rust, ruimte & natuur uitademt, naar een plek om een woning geheel naar eigen inzicht te realiseren? Op deze locatie kan dat ! Dit is uw kans.

U kunt hier uw droomwoning bouwen én zeer vrij gaan wonen op een unieke idyllische locatie in een prachtig gebied! Deze unieke en royale BOUWKAVEL met weiland grenst aan het natuurgebied en meer ‘De Leijen’ en is omringd door landerijen. Dit is waar echte rust, landelijke weidse uitzichten, de stilte, ruimte en natuur elkaar nog kruisen.

De kavel met weiland meet maar liefst ca. 15.000 m². De ligging is werkelijk super! Het biedt prachtige vergezichten, het wild loopt hier nog rond & door het perceel en is daarom uitermate geschikt voor liefhebbers van absolute rust en ongerepte natuur. Door de aanwezigheid van weiland behoort het houden van bijvoorbeeld paarden en/of andere dieren hier ook tot de mogelijkheden.

Deze unieke bouwkavel is onderdeel van een zogenaamd ‘ruimte-voor-ruimte’ traject waarbij de landschap ontsierende bebouwing, de vrijstaande (kap) schuur en een groot deel van de aangebouwde schuur, gesitueerd op naast gelegen kavel (Bildtweg 4) gesloopt zal worden. De bestaande agrarische bedrijfswoning op het buurperceel zal worden omgezet naar een reguliere woning.

Een groot deel van de woonkavel zal worden aangemerkt als bebouwingsvlak en mag royaal bebouwd worden. De maximale bebouwing bedraagt maar liefst 300 m² en de bouwhoogte wordt gemaximeerd op 9 meter. Het bestemmingsplan zal voorzien in de bouw van een royale vrijstaande woning met bijgebouw. U heeft alle opties open wat betreft materiaal keuze, uitvoering en bouwstijl. Men kan volgens de ruime richtlijnen een prachtig ontwerp laten maken, waardoor uw dromen kunnen worden gerealiseerd.

De kavel is via een autoluwe en (voor voertuigen) doodlopende weg goed bereikbaar. Alle dorpsvoorzieningen zoals winkels, scholen (basisonderwijs), horeca, huisarts, fysiotherapeuten, jachthaven, diverse sportfaciliteiten etc. bevinden zich op fietsafstand.

Het perceel is op slechts 10 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad, Groningen, Heerenveen, Zwolle etc.. De combinatie van goede bereikbaarheid, de unieke en privacy volle ligging maken deze kavel zo bijzonder.

De foto's geven de bouwkavel, het weiland, de directe omgeving en het naast gelegen natuurgebied weer.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 450.000 k.k.
Bouw
Bouwvormniet van toepassing
Type ObjectBouwgrond
Hoofdfunctiebouwgrond
Indeling
Perceeloppervlakte15000 m²
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen