?>

Bjirkewei 73 9287 LB TWIJZELERHEIDE

€ 225.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Zoek je een nog naar eigen smaak te moderniseren karaktervolle woning met veel leefruimte en een heerlijke ruime tuin? Dan is dit je kans!

Het pand heeft de bestemming ‘woondoeleinden’ en is daardoor geschikt voor wonen en/of wonen in combinatie met beroep/bedrijf aan huis. Tot een aantal jaren geleden was het pand altijd in gebruik als slagerij met winkel en woonhuis en meet maar liefst bijna 160 m² (woon)oppervlak!

Aan de achterzijde beschikt men over een royale en zonnige tuin op het zuiden met o.a. een stenen berging en houten garage. Door de zuidelijke ligging kan je hier volop van de zon genieten! De ruime kavel meet 1157 m² eigen grond en de lange oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

De woning is in 1937 gebouwd en voorzien van een recente c.v.-installatie en deels isolatieglas. Renovatie en modernisering zal veelal wenselijk echter zeker de moeite waard!

Deze karaktervolle woning dien je met eigen ogen te zien! Laat je verrassen door de ruimte en vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.
Het geheel is gelegen op mooie en goede woonstand centraal in het dorp nabij de dorpsvoorzieningen. Op loopafstand bevinden zich basisscholen, diverse winkels en openbaar vervoer (trein- en busverbinding). Op fietsafstand bevindt zich o.a. het uitgebreide winkelcentrum van De Westereen en vele sportfaciliteiten zoals zwembad, voetbal, tennis, fitness etc..

Begane grond: voor-entree, halletje, voormalige winkelruimte (nu in gebruik als slaapkamer), woon/voorkamer met vaste kast, eetkamer met eenvoudige opstelling en (kelder)kast, gang, voormalige winkelruimte met oude koelcel, ruime berging met achter-entree, bijkeuken/berging met c.v.-opstelling, witgoed-aansluitingen en tuindeur, toilet, eenvoudige douche met wastafel.

1e verdieping: ruime overloop met bergruimte, 4 eenvoudige slaapkamers waarvan 1 met vaste kast en 1 met deur naar platdak en vaste kast.

2e verdieping: luik naar ruime vliering.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte130 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1937
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen