?>

De Brege 4 9222 MC DRACHTSTERCOMPAGNIE

€ 365.000 v.o.n.
Status: 

Omschrijving

Aan de (zuid)rand van het prachtige dorp Drachterstercompagnie op fraaie en groene locatie worden deze 6-tal moderne, onderhoudsarme en energiezuinige half vrijstaande woningen met carport en berging gebouwd.

Deze eigentijdse woningen worden duurzaam en zeer energiezuinig gebouwd door Kramer’s Bouwbedrijf onder de Nieuwbouwgarantie van Woningborg. U als eigenaar van de woning heeft hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning.

De woningen zullen van vele extra’s worden voorzien, te weten o.a. van een warmtepomp (gasloze woning), 6-tal zonnepanelen, vloerverwarming (deels), compleet ingerichte badkamer en toiletruimte, inpandige bijkeuken, carport met berging, kunststof kozijnen, gevelbekleding, deuren en ramen etc..

Al uw wensen zijn bespreekbaar!

De woningen zijn gesitueerd op goede en fraaie locatie in een verkeersluwe nieuwbouwwijk op mooie zonnige kavels, varierend in grootte van 232 tot 297 m² eigen grond. De kavels grenzen aan de achterzijde aan gemeentelijk groen en zijn daardoor heerlijk vrij gelegen! De achterzijde ligt op het zuiden.

De dorpsvoorzieningen zoals school, kerk, kleine supermarkt, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, diverse verenigingen, kapsalon, kinderopvang etc. bevinden zich op loop/fietsafstand.

Het dorp en omgeving
Het gemoedelijke en gezellige dorp Drachtstercompagnie is een levendig dorp met z’n 1200 inwoners en tal van dorpsvoorzieningen gelegen nabij Drachten. De vele voorzieningen van Drachten bereikt u binnen 5 tot 10 (auto)minuten.

Drachtstercompagnie ligt nabij de op- en afrit van de snelweg A7 waardoor de grotere plaatsen zoals Drachten en Groningen vlot bereikbaar zijn. Een ideale centrale ligging in combinatie met een fraaie woonomgeving!

Bouwnummers 7, 8, 11 en 12 zijn verkocht!

KENMERKEN
• Koopsom vanaf € 349.000,- V.O.N.
• Zeer lage energierekening door extra dikke isolatie, warmtepomp en zonnepanelen

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormnieuwbouw
Woonoppervlakte110 m²
Bouwperiode2021
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen