?>

De Hagedoarn 4 9269 SP FEANWÂLDEN

€ 225.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Goed onderhouden speelse en zonnige half vrijstaande woning met garage en carport op zeer royale kavel! De woning is gelegen op een prachtige, groene en privacyvolle locatie centraal in het dorp.

Deze sfeervolle woning is omstreeks 1976 traditioneel en degelijke gebouwd en altijd keurig onderhouden. Het buitenschilderwerk is van 2016. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van HR combiketel van 2014 en verder is er sprake van (deels) isolatieglas, muur- en dakisolatie.

Op het zuiden bevindt zich de royale, zonnige en privacyvolle tuin met meerdere terrassen, je kunt hier volop van de zon genieten! De kavel meet maar liefs 516 m² eigen grond.

Naast de aangebouwde stenen garage en carport biedt de oprit voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De carport is hoger dan gemiddeld en daardoor ook geschikt voor stalling van bijvoorbeeld caravan of camper.

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (trein & bus) etc. bevinden zich op loopafstand.

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".

In 2017 is er een nieuwe electric-only vaarroute aangelegd: de Bûtenfjildroute! Deze vaarverbinding loopt vanaf de Grutte Wielen bij Leeuwarden via Ryptsjerk en het natuurgebied Bûtenfjild naar de Swemmer bij De Westereen. Dit traject verbindt het Bûtenfjild (en daarmee ook Feanwâlden) met Leeuwarden en met de Lits-Lauwersmarroute en betekent een prachtige uitbreiding van het vaarnetwerk in Fryslân.

Door de aanleg van de Centrale As (N356 Dokkum-Nijega) zijn zowel Dokkum (ca. 10 min.), Leeuwarden (ca. 10 min.), Drachten (ca. 20 min.) als de uitvalswegen naar de randstad uitstekend bereikbaar.

Kortom: uniek object op mooie woonstand! Kom kijken en overtuig uzelf.

Begane grond: voor-entree, hal met plavuizenvloer, toilet met fonteintje, sfeervolle, zonnige en privacyvolle tuingerichte woonkamer met tuindeur en vide, open keuken met nette lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, c.v.-opstelling en achter-entree.

1e verdieping: overloop met vide, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand, nette badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafel.

2e verdieping: luik naar vliering.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte100 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1976
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen