?>

De Hagedoarn 5 9269 SM FEANWÂLDEN

€ 275.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op een vrije en centrale locatie zeer nabij het centrum van Feanwâlden vindt u deze goed onderhouden vrijstaande woning met o.a. prachtige sfeervolle veranda, zonnige privacy volle tuin, aangebouwde stenen garage en aan de voorzijde vrij uitzicht in de straat!

Het geheel is gelegen op een ruime vrije kavel van 500 m² eigen grond. De zonnige tuin met eenvoudige houten berging en achterom is gesitueerd op het (zuid)westen, biedt veel privacy en beschikt over ruime sfeervolle veranda waardoor men hier optimaal van de zon en het ‘buitenleven’ kan genieten!

Deze nette woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een extra slaap/werkkamer waardoor er nu sprake is van maar liefst 5 slaapkamers!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een recente HR c.v.-combiketel (huur) en verder is sprake van isolatieglas, muur- en dakisolatie. De woonkamer is tevens voorzien van een open haardpartij.

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen erf en in de aangebouwde garage.

Het geheel is gelegen op goede, vrije en kindvriendelijke locatie op loopafstand van alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (trein & bus) etc..

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".

In 2017 is er een nieuwe electric-only vaarroute aangelegd: de Bûtenfjildroute! Deze vaarverbinding loopt vanaf de Grutte Wielen bij Leeuwarden via Ryptsjerk en het natuurgebied Bûtenfjild naar de Swemmer bij De Westereen. Dit traject verbindt het Bûtenfjild (en daarmee ook Feanwâlden) met Leeuwarden en met de Lits-Lauwersmarroute en betekent een prachtige uitbreiding van het vaarnetwerk in Fryslân.

Door de aanleg van de Centrale As (N356 Dokkum-Nijega) zijn zowel Dokkum (ca. 10 min.), Leeuwarden (ca. 10 min.), Drachten (ca. 20 min.) als de uitvalswegen naar de randstad uitstekend bereikbaar.

Kortom; een betaalbare goed onderhouden vrijstaande woning met zonnige tuin en garage op gelegen op vrije woonstand!

Begane grond: zij-entree, ruime hal met laminaatvloer, modern vrijdragend toilet met fonteintje, L-vorige woonkamer met laminaatvloer en openhaard partij, open keuken met laminaatvloer, tuindeuren en nette opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met laminaatvloer, witgoed-aansluiting en achter-entree, werk/slaapkamer met laminaatvloer, garage.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer en berg-/c.v.-ruimte, gemoderniseerd badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet, 4 slaapkamers waarvan 2 met laminaatvloer en 1 met vaste kast.

2e verdieping: vliering.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte130 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1978
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen