?>

De Seine 3  8494 PE NES

€ 309.500 kosten koper
Status: 

Omschrijving

Verrassend RUIM en vanuit de (gemeentelijke) voortuin direct het WATER op!

U kunt hier heerlijk ruim en rustig wonen, centraal in het waterrijke hart van Fryslân! De woning is gelegen aan de rand van de populaire woonwijk ‘Boarnstee’ te Nes (gemeente Heerenveen) en biedt u een ideale en praktische uitvalsbasis. Het is goed thuiskomen aan De Seine 3. In de zonnige achtertuin genieten van de zon of vanuit de woonkamer turen naar de voorbijkomende boten, het verveelt hier nooit.

Deze royale en degelijk gebouwde half vrijstaande woning met prachtig vrij uitzicht over open vaarwater beschikt o.a. over een ruime stenen garage en zonnige onderhoudsvriendelijke tuin.

Het tegenovergelegen gemeentelijk groen met mogelijkheid voor aanmeren van een eigen boot(je) grenst aan doorgaande vaarroute naar Akkrum (groot open vaarwater) vanwaar men volop kan genieten van de Friese meren. De perfecte ligging voor de watersportliefhebber!

De in 2002 traditioneel en duurzaam gebouwde woning is onderhoudsarm, optimaal geïsoleerd en beschikt over het groene label B. Verwarming en warmwatervoorziening geschieden door een HRE combiketel van 2019 en de woonkamer is eveneens voorzien van een sfeervolle houtkachel. 
Het buitenschilderwerk is van 2017.

De zonnige onderhoudsvriendelijke achtertuin met meerdere terrassen, veranda/overkapping en achterom is gesitueerd op het zuiden waardoor u hier volop van de zon kan genieten. Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, de kavel meet 272 m² eigen grond.

De zeer fraaie ligging in gewilde woonwijk met veel watersportvoorzieningen is uniek te noemen. Hier kun je de hele dag van de zon, het uitzicht en voorbijkomende boten genieten.

Akkrum ligt, tussen Heerenveen en Leeuwarden, direct aan het spoor en aan de autosnelweg A32.

Nergens wordt het uitzicht verstoord door industrie of stedelijke drukte. In plaats daarvan uitgestrekte weilanden, bloeiende bermen, karakteristieke boerderijen en prachtige natuurgebieden.

Het dorp Nes/Akkrum

Nes/Akkrum is een actief en levendig watersportdorp gelegen in het hart van Friesland. Het gehele jaar door worden er vele activiteiten georganiseerd.  
Daarnaast beschikt Akkrum over een ruim en prima winkelaanbod, gezellige horeca, havens en mooie historische gebouwen. Ook heeft het een rijk en actief verenigingsleven en beschikt het over een eigen treinstation en goede busverbindingen. Zo zijn de omliggende steden als Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten snel en gemakkelijk te bereiken.
 
Akkrum ligt aan de snelweg A32 (Leeuwarden- Zwolle). Bij Heerenveen kruist de A32 de A7 (Groningen- Joure). Ook de Randstad is hierdoor met de auto gemakkelijk en snel te bereiken.

Qua vaarwater kunt u het niet beter treffen, het dorp ligt prachtig centraal tussen de Friese meren, waardoor het hét perfecte vertrekpunt is om vanaf het water te genieten van het mooie Friese landschap.

Begane grond: zij-entree, ruime hal met plavuizenvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, ruime woonkamer met parketvloer, houtkachel, schuifpui en prachtig vrij uitzicht over vaarwater, open keuken met plavuizenvloer en lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur (o.a. nieuwe vaatwasser en combioven) en veel kastruimte, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, spoelbakje, tuindeur en doorgang naar ruime stenen garage.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 ruime slaapkamers met laminaatvloer, nette, lichte en complete badkamer met douche, ligbad, badkamermeubel en 2e vrijdragend toilet.

2e verdieping: overloop met berg- en c.v.-ruimte, ruime 4e slaapkamer met bergzolder.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte158 m²
Bouwperiode2002
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen