?>

De Streek 17 9254 RK HURDEGARYP

€ 350.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op gewilde locatie aan (klein)vaarwater te Feanwaldsterwâl, bevindt zich deze karaktervolle vrijstaande woning met garage en zonnige diepe tuin.

Het betreft een sfeervol en grotendeels gerenoveerd woonboerderijtje met aan de achterzijde vrij weids uitzicht.

De recent opnieuw bestraatte oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Buitenom is de woning onlangs geschilderd (2021). Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een (huur) HRE combiketel en verder is er sprake van (deels) isolatieglas, muur- en dakisolatie.

Aan de achterzijde heeft men een zonnige diepe tuin van ca. 25 meter grenzend aan water met houten berging, volop privacy en meerdere terrassen. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 520 m² eigen grond.

Kom kijken en laat u verrassen door de fraaie ligging en het sfeervolle karakter van de woning!

Feanwaldsterwal () is een kleinschalig en gemoedelijk dorp gelegen in de prachtige Fryske Wâlden tussen Feanwâlden en Hurdegaryp aan klein vaarwater. De ‘Wâlsterfeart’ staat in open verbinding met het unieke natuur- en recreatiegebied het Bûtenfjild (zie voor meer informatie het nabij gelegen Feanwâlden als Hurdegaryp beschikken over vele voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer (o.a. NS-station). De grotere plaatsen zoals o.a. Leeuwarden, Heerenveen en Groningen zijn goed bereikbaar. Binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15
treinminuten Leeuwarden. Verder is Dokkum binnen ca. 15 autominuten te bereiken.

Begane grond: zij-entree, hal met houten vloerdelen, sfeervolle woonkamer met houten vloerdelen, balkenplafond, fraaie betegelde wanden en gaskachel, zij-kamertje/werkplek, ruime en sfeervolle woonkeuken met houten vloerdelen, balkenplafond, vaste kast en nette hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, c.v.-kast, witgoed-aansl., tuindeur c.q. achter-entree en praktisch keukenblok, vrijdragend toilet met fonteintje, lichte badkamer met douche en wastafelmeubel.

1e verdieping: overloop met bergruimte, 4 slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand, nette 2e badkamer met ligbad, vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: middels vlizotrap bereikbare bergruimte.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte108 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1901
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen