?>

De Swette 13 9269 RC FEANWÂLDEN

€ 649.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie locatie, aan de rand van Feanwâlden met alle voorzieningen inclusief goede trein- en busverbindingen op loop/fietsafstand bevindt zich deze moderne en ruime geschakelde (bedrijfs) woning met royale geïsoleerde bedrijfsruimte.

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van bijna 3000 m² eigen grond. Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid voor presenteren handelswaar.

De keurige en geheel geïsoleerde bedrijfsruimte is in 1995 degelijk gebouwd en uitstekend onderhouden. Naast een ruime werkplaats vindt u hier onder andere een pantry, toilet, opslagruimtes en (eigen) badkamer. De bedrijfsruimte meet op de begane grond totaal ca. 400 m² en op de verdieping ca. 35 m². Er zijn reeds voorbereidingen getroffen om de zolder uit te breiden.

In 2004 is de ruime en luxe woning traditioneel en degelijk gebouwd. De woning is tuingericht gesitueerd en biedt daardoor veel privacy.

Vanaf 2018 tot 2021 is het pand extern grondig gerenoveerd en zijn de tuin en het erf compleet heringericht. Het dak van de woning is nu uitstekend geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakbedekking, afvoerpijpen en lichtkoepels. Ook het buitenschilderwerk is in uitblinkende conditie.

De strakke tuin met meerdere grote terrassen, speel/grasveld en aan de achterzijde een dierenweide is lekker ruim, zonnig en biedt veel privacy. Je kunt hier volop van de zon genieten!

Deze woning biedt u aan de voorzijde een vrij uitzicht over landerijen. Het betreft een lichte zonnige woning door de zuidelijke ligging.

Bestemming: bedrijventerrein 3 (geschikt voor bedrijven vallende onder de categorieën 1, 2 en 3) met bedrijfswoning. De bedrijfsruimte en het buitenterrein zijn geschikt voor vele doeleinden.

Kortom een object met vele mogelijkheden op een uitstekende locatie! Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en de prachtige ligging!

Locatie
Het geheel is gelegen aan de rand van Feanwâlden doch alle voorzieningen waaronder trein- en busstation bevinden zich op loop- en fietsafstand. Feanwâlden beschikt over voldoende basisvoorzieningen zoals o.a. scholen, kinderopvang, winkels en uitstekend openbaar vervoer. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 25 (snel)treinminuten bereikt u Groningen en binnen 10 (snel)treinminuten Leeuwarden.

De woning ligt nabij jachthaven Kuikhorne die in open verbinding met de Friese meren staat: het Burgumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand. Feanwâlden is centraal gelegen in de prachtige Friese Wouden aan (klein) vaarwater. Het haventje van Feanwâlden staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild.

Door de aanleg van de Centrale As (N356 Dokkum-Nijega) zijn zowel Dokkum (ca. 10 min.), Leeuwarden (ca. 10 min.), Drachten (ca. 20 min.) als de uitvalswegen naar de randstad uitstekend bereikbaar.

Begane grond: zij-entree, ruime hal met natuurstenen vloer en garderobe-hoek, luxe vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met natuurstenen vloer (v.v. vloerverwarming) en schuifpui, open woonkeuken met natuurstenen vloer (v.v. vloerverwarming), schuifpui en strakke rechte opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime slaapkamer met natuurstenen vloer, schuifpui en luxe royale aangrenzende badkamer met hoekbad, douche, dubbele wastafel, vrijdragend toilet en vloerverwarming, 2 ruime en lichte slaapkamers aan de voorzijde met natuurstenen vloer (ook geschikt als bijv. kantoorruimte), gang met natuurstenen vloer, vaste kast en doorgang naar loods, nette en deels vernieuwde 2e badkamer met douche en wastafel, toiletruimte en pantry, zeer royale en degelijk gebouwde loods van ca. 400 m² deels voorzien van zolder en professionele bovenloopkraan (ter overname).

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte175 m²
EnergielabelE
Bouwperiode2004
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen