?>

De Wâl 53 9269 RB FEANWÂLDEN

€ 295.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op gewilde locatie aan (klein)vaarwater te Feanwaldsterwâl, bevindt zich deze karaktervolle en gemoderniseerde ‘30 jaren woning met zonnige beschutte tuin en parkeergelegenheid op eigen erf.

Het betreft een lichte zonnige woning door de zuidelijke ligging met nog sfeervolle authentieke details zoals paneeldeuren en glas-in-loodramen!

De woning is vanaf 2014 grotendeels gemoderniseerd, verduurzaamd en gerenoveerd. Er is sprake van deels isolatieglas, muur-, dak- en vloerisolatie. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een recent aangelegde c.v.-installatie (HRE Intergas combiketel van 2014).

De woning heeft het groene energielabel C.

Aan de achterzijde heeft men een zonnige beschutte tuin op het noordwesten met meerdere terrassen, sfeervolle overkapping met berging en mogelijkheid voor eventueel realiseren van een garage of carport. Het geheel is gelegen op een kavel van 275 m² eigen grond.

Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en de fraaie ligging!

Feanwaldsterwal () is een kleinschalig en gemoedelijk dorp gelegen in de prachtige Fryske Wâlden tussen Feanwâlden en Hurdegaryp aan klein vaarwater. De ‘Wâlsterfeart’ staat in open verbinding met het unieke natuur- en recreatiegebied het Bûtenfjild (zie voor meer informatie het nabij gelegen Feanwâlden als Hurdegaryp beschikken over vele voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer (o.a. NS-station). De grotere plaatsen zoals o.a. Leeuwarden, Heerenveen en Groningen zijn goed bereikbaar. Binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen
15 treinminuten Leeuwarden. Verder is Dokkum binnen ca. 15 autominuten te bereiken.

Begane grond: ruime hal met kelder, witgoed-aansluitingen, kelder en achter-entree, modern vrijdragend toilet, woonkeuken met laminaatvloer en eenvoudige opstelling v.v. enige inbouwapparatuur, zonnige woonkamer met laminaatvloer en tuindeuren.

1e verdieping: trapopgang met vast kast alwaar CV ruimte, ruime overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 2 royaal, moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, badkamermeubel en vrijdragend toilet.

2e verdieping: vlizotrap naar royale zolder (stahoogte) met mogelijkheid voor realiseren van extra (slaap)kamers.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte125 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1935
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen