?>

De Wâl 59 9269 RB FEANWÂLDEN

€ 209.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Zoek je een sfeervolle, betaalbare én gerenoveerde vrijstaande woning op fraaie locatie?

Op gewilde, rustige en landelijke locatie te Feanwâldsterwâl bevindt zich deze sfeervolle rietgedekte woning met ruime houten schuur (ook geschikt als garage) en privacy volle tuin.

Deze knusse woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1915 en in de loop der jaren grondig gerenoveerd, gemoderniseerd en aan de achterzijde uitgebouwd. Het geheel is goed onderhouden en voorzien van nagenoeg geheel isolatieglas, dak- en muurisolatie.

Zowel het buiten als binnen schilderwerk is recentelijk nog uitgevoerd waardoor je deze woning zonder klussen kunt betrekken!

De zonnige, onderhoudsvriendelijke en privacy volle tuin met groot zonneterras is op het zuiden gesitueerd waardoor je hier volop van de zon kunt genieten! Op eigen erf is voldoende parkeergelegenheid en de ruime schuur zou je ook kunnen gebruiken als garage. De kavel meet 185 m² eigen grond.

Feanwâldsterwâl () is een dorp gelegen in de prachtige Fryske Wâlden tussen Feanwâlden en Hurdegaryp aan klein vaarwater. De ‘Wâlsterfeart’ staat in open verbinding met het unieke natuur- en recreatiegebied het Bûtenfjild (zie voor meer informatie het nabij gelegen Feanwâlden als Hurdegaryp beschikken over vele voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer (o.a. NS-station). De grotere plaatsen zoals o.a. Leeuwarden, Heerenveen en Groningen zijn goed bereikbaar. Binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden. Verder is Dokkum binnen ca. 15 autominuten te bereiken.

De verkoop van deze woning zal starten op dinsdag 7 september a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, ruime hal met plavuizenvloer en vaste kasten, sfeervolle woonkamer met laminaatvloer, balkenplafond, vaste kasten en trapopgang, woonkeuken met laminaatvloer en nette lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen en achter-entree, gemoderniseerde badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, vrijdragend toilet met fonteintje.

1e verdieping: overloop met bergruimte, 2 tal slaapkamers met bergruimte.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte79 m²
Bouwperiode1906
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: De Wâl 59

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy