?>

De Zwette 6 9257 RP NOARDBURGUM

€ 725.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie locatie, aan de rand van Feanwâlden met alle voorzieningen inclusief goede trein- en busverbindingen op loop/fietsafstand bevindt zich deze unieke ‘3-in-1 combinatie’ bestaande uit; vrijstaande woning (woonbestemming), separate geïsoleerde bedrijfsloods (bedrijfsbestemming cat. 1 en 2) én royale bouwkavel voor bouwen van je droomwoning. Dit object biedt vele mogelijkheden en is uniek te noemen!

De uitgebouwde vrijstaande woning met ruime stenen garage (ca. 30 m²) en ruim vrij zicht aan de voorzijde is vanaf 2006 grondig gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd. Omstreeks 2012 is over de gehele van de woning een royale achter aanbouw gerealiseerd. Deze modern ingerichte woning is keurig afgewerkt en levensloopbestendig door de aanwezigheid van slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Achter de woning vindt je een mooi zonneterras met onderhoudsarme tuin op het zuiden gesitueerd, hij kun je heerlijk van het zonnetje genieten!

De royale en degelijk gebouwde bedrijfsloods met drietal overheaddeuren, praktische loopdeur, inpandig kantoortje (ca. 10 m²) en geïsoleerde muren en dak meet in totaal ca. 243 m². Door aanwezigheid meerdere overheaddeuren zou je deze loods eventueel ook eenvoudig kunnen splitsen in meerdere units. Het gehele bedrijventerrein is verhard, biedt volop parkeergelegenheid en is goed bruikbaar voor stalling/opslag of bijvoorbeeld presenteren handelswaar.

Bestemming: bedrijventerrein 2 (geschikt voor bedrijven vallende onder de categorieën 1 en 2). De bedrijfsruimte en het bijbehorende buitenterrein zijn geschikt voor vele doeleinden.

De Zwette 10 betreft een onbewoonbare (sloopwaardige) woning welke het beste is te kwalificeren als bouwkavel voor bouw van een vrijstaande woning (woonbestemming). Deze op het zuiden gelegen vrije kavel met naast gelegen klein perceeltje weiland meet 2330 m² eigen grond en grenst aan de twee zijden aan landerijen. Prachtige locatie voor bouwen van je droomwoning!

Bijbouwen van garage en/of ander bijgebouwen is mogelijk en uiteraard ben je vrij in architect- en aannemerskeuze.

Het gehele object (3-in-1 combinatie) is gelegen op een totale kavel van ruim 3600 m² eigen grond.

Kortom een object met vele mogelijkheden op een fraaie locatie! Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en de mogelijkheden!

Omgeving/Ligging
Het geheel is aan de rand van Noardburgum en het buurdorp Feanwâlden gelegen. Alle voorzieningen waaronder trein- en busstation bevinden zich op fietsafstand van de woning. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en men routes vormen.

Jachthaven Kuikhorne, die in open verbinding met de Friese meren staat, bevindt zich op fietsafstand.

Feanwalden beschikt over voldoende basisvoorzieningen zoals o.a. scholen, kinderopvang, winkels en openbaar vervoer.

Feanwalden is centraal gelegen in de prachtige Friese Wouden aan (klein) vaarwater. Het haventje van Feanwalden staat in open verbinding met het unieke natuur- en recreatiegebied het Bûtenfjild.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en trapkast(je), vrijdragend toilet, lichte woonkamer met laminaatvloer en ruim vrij zicht aan de voorzijde, open uitgebouwde keuken met laminaatvloer, tuindeuren naar zonneterras en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en granietenblad, hal/achter-portaal met zij-entree en c.v.-kast, nette lichte badkamer met badkamermeubel, douche, 2e vrijdragend toilet en wasmachine-aansluiting, ruime slaapkamer.

Vrijstaande stenen garage grenzend aan bedrijfsloods van ca. 30 m² met zolder.

1e verdieping: overloop met dakkapel, 2 ruime slaapkamers (waarvan 1 met laminaatvloer) met bergruimte, wastafelmeubel en dakkapel.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte120 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1965
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: De Zwette 6

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy