?>

Dobbe 13 9001 XN GROU

€ 913.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie locatie in het hart van Friesland, aan de rand van het nieuwe deel van het ruim opgezette en waterrijke bedrijventerrein Frisia te Grou, bevindt zich deze recent en degelijk gebouwde bedrijfsruimte. De ruime kavel ligt aan open vaarwater en heeft een eigen aanlegkade van maar liefst ca. 56 meter!

Door de centrale ligging en de snelle toegang tot de A32 biedt deze plek een ideale uitvalsbasis.

De bedrijfsruimte meet in totaal op de begane grond ca. 635 m² en beschikt op dit moment over een (opslag)zolder van ca. 90 m². De zolder kan uiteraard worden verruimd en ingericht worden als kantoorruimte. Naast een zeer royale werkplaats vindt u op de begane grond een keurige voor-entree met grote raampartij, toiletruimte en aan de achterzijde een nog in te richten kantoorruimte van ca. 90 m².

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 2240 m² eigen grond (incl. eigen water, strook van ca. 5 meter breed, totale deel eigen water ca. 275 m²). Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid voor presenteren handelswaar. Ook zijn bestemmingsplan technisch nog mogelijkheden voor uitbreiden c.q. bijbouwen bedrijfsruimte(s).

Het terrein rondom is super strak ingericht en voorzien van goede afwatering (met drainage), dubbel staaf hekwerk en zal nog worden afgesloten met twee dubbele inrijpoorten zodat het terrein geheel is afgesloten. De aanlegkade is voorzien van zeer degelijke walbeschoeiing (6 cm dik Azobe) met aanlegringen en stroompunten.

Bestemming
‘Bedrijventerrein’ ten behoeve van watergebonden bedrijven (bedrijven vallende onder de categorieën 1 t/m 4), wonen is niet toegestaan. De bedrijfsruimte en het buitenterrein zijn geschikt voor vele doeleinden.

Kortom een fraai object met vele mogelijkheden op een uitstekende locatie! Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en de prachtige ligging!

Bouwwijze en isolatie waarden

Het pand is luxe, onderhoudsarm en duurzaam gebouwd en daarnaast bovengemiddeld hoog geïsoleerd. De RC-waarde van het dak bedraagt 6,3, van de gevels 4,7 en van de vloer 3,7. De gevlinderde en onderheide betonvloer heeft een vrije belasting van 1500 kg/m² (aslast 10 ton) en is voorzien van vloerverwarming (voorbereiding, opgedeeld in 4 verdelers). Alle kozijnen zijn van hoogwaardig kunststof en voorzien van HR++ beglazing.

De hal is opgedeeld in drie compartimenten die elk zijn voorzien van een grote overheaddeur en separate loopdeur. De overheaddeuren zijn voorzien van automatische afstand bediening (3 x 380 Volt) en meten 4.82 x 5.50 m (tweemaal zijkant) en 6 x 6 m (voorzijde).

Het dak is geschikt voor zonnepanelen en de vloerverwarming voorbereidt voor aansluiten warmtepomp waardoor het pand energieneutraal kan zijn.

De hal is verder o.a. voorzien van energiezuinige LED armaturen, krachtstroom en ABUS bovenloopkraan (hijscapaciteit: dubbele loopkat 2 x 5 Ton, hijshoogte 6 m.). Nokhoogte bedraagt 10,72 meter en de goothoogte 7,64 meter.

Kenmerken

Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode2023
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Dobbe 13

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy