?>

Dokter Kijlstraweg 64 9063 JG MÛNEIN

€ 279.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op gewilde woonstand in de Trynwâlden vindt u dit bijzondere woon/werkpand met vele mogelijkheden. Het pand is naast de combinatie wonen en werken ook geschikt is voor dubbele bewoning of gewoon royaal wonen!

Dit ruime pand ligt op een privacy volle hoekkavel in een prachtige omgeving met vele wandel-, fiets- en ruiterpaden. Winkels-, sportfaciliteiten (o.a. openlucht zwembad), golfbaan, bibliotheek en scholen vindt u op geringe afstand en Leeuwarden ligt op nog geen 15 autominuten.

Naast de voormalige winkelruimte aan de voorzijde (die ook is te gebruiken als bijv. woon-, kantoor- of praktijkruimte) bevinden zich aan de oostzijde van het pand een ruime garage en veel bergruimte. In de zuid- en westvleugel zijn momenteel de woonruimtes gesitueerd. Het pand heeft de (planologische) bestemming Wonen ‘Twee onder één kap’ waardoor transformatie tot twee woningen uitermate geschikt is. Ook zijn beroep- en/of bedrijven aan huis toegestaan (tot max. 50 m² per woning). In totaal meet het pand nu ca. 245 m² (gehele oppervlak excl. ruime kelder van ca. 20 m²) en daarnaast zijn er nog volop mogelijkheden voor eventuele uitbreiding.

Het pand is deels voorzien van kunststofkozijnen met isolatieglas en verwarming geschiedt door middels van gaskachels. Intern is het pand gedateerd en eenvoudig ingericht, renovatie en verduurzaming zal veelal wenselijk zijn.

Vanuit de woonkamer heeft men ruim zicht in de straat en vanuit de keuken en achtertuin kan men de prachtige landerijen van de Trynwâlden bewonderen. Het betreft een fraaie en privacy volle (hoek)locatie!

De zonnige tuin aan de achter- en zijzijde zijn gesitueerd op het zuiden en westen, hier kan men tot in avonduren heerlijk van het zonnetje genieten. Het geheel is gelegen op een kavel van 645 m² eigen grond en biedt parkeergelegenheid op eigen erf.

Dit bijzondere pand dient u met eigen ogen te zien! Laat u verrassen door de ruimte, vele mogelijkheden en de fraaie ligging!

Begane grond: Voor-entree, gang, toilet, zonnige woonkamer met tuindeur en ruim zicht in de straat, gesloten keuken met eenvoudige nette inrichting, gang met vaste kastenwand, gedateerde badkamer met douche en wastafel, 4 slaapkamers waarvan 2 met wastafel, ruime garage, berging met tuindeur, gang met bergruimte, vaste kast en toegang tot ruime kelder (stahoogte), voormalige winkelruimte van ca. 67 m².

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte110 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1959
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen