?>

Douwetille 8 9254 AR HURDEGARYP

€ 209.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Zoekt u een zonnige en gemoderniseerde woning met veel leefruimte op goede en ‘groene’ woonstand?

Maak dan nu een afspraak voor het bezichtigen van deze grotendeels gerenoveerde, gemoderniseerde en beneden royaal uitgebouwde hoekwoning!

De woning is altijd keurig onderhouden en in de loop der jaren zowel aan de zijkant als aan de achterzijde royaal uitgebouwd. Het woonoppervlak bedraagt maar liefst 165 m².

Het buitenschilderwerk is van 2019 evenals de HRE c.v.-combiketel. Verder is de woning o.a. grotendeels voorzien van vernieuwde kozijnen (deels kunststof), nieuwe groepenkast, isolatieglas (deels HR++), muur-, vloer- en dakisolatie. Door gebruikmaking van duurzame energieopwekking middels 10 stuks zonnepanelen zijn de elektrakosten laag.

De zonnige en groene tuin met zonnig terras en houten berging heeft geen tot weinig inkijk en daardoor veel privacy, de ruime kavel meet 312 m² eigen grond.

Het geheel is op uitstekende en kindervriendelijke locatie nabij het centrum in brede ‘groene’ straat gelegen. Op loop- en fietsafstand vind je o.a. scholen (basis- en voortgezet onderwijs), winkels, openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang/BSO, sportfaciliteiten etc..

Kortom: op gewilde woonstand gelegen royale woning met privacy volle tuin.

Begane grond: voor-entree, ruime hal met trapkast en vernieuwde meterkast, vrijdragend toilet met fonteintje, royale zonnige woonkamer met erkerkozijn, aangebouwde zijkamer van ca. 20 m² met kunststof tuindeur (uitermate geschikt als tuin- of werkkamer evenals slaapkamer), uitgebouwde open keuken met tuindeuren, werkhoek en nette lichte gemoderniseerde U-opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, spoelbakje, c.v.-opstelling, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met balkon, gemoderniseerde ruime en complete badkamer met ligbad, douche, 2e vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met bergruimte, ruime 4e slaapkamer met bergruimte.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte165 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1961
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen