?>

Dr. Albert Plesmanloane 67 9269 PJ FEANWÂLDEN

€ 500.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op schitterende locatie, aan de rand van het dorp met aan de achterzijde prachtig landelijk vrij uitzicht bevindt zich deze vrijstaande woning met o.a. ruime aangebouwde stenen garage en privacy volle royale tuin.

Deze onder architectuur, degelijk en traditioneel gebouwde woning is altijd keurig onderhouden en voorzien van betonvloeren, isolatieglas, dak-, muur- en bodem/vloerisolatie. Er is sprake van duurzame energieopwekking door middel van een 18 tal zonnepanelen (2018) en gebruikmaking van zonneboiler waardoor de energielasten laag zijn. De woning is voorzien van een groen B energielabel!

U kunt hier vrij en landelijk wonen doch alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Op loop/fietsafstand vindt u onder andere winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer (o.a. treinstation), sportfaciliteiten etc..

De aangebouwde, in spouwmuren opgetrokken, garage zou men bijvoorbeeld ook kunnen inrichten als slaapkamer met badkamer of als kantoor- of praktijkruimte. De woning is dan levensloopbestendig of uitermate geschikt voor de combinatie wonen en werken.

Het geheel is gelegen op prachtige en rustige locatie grenzend aan natuur- en recreatiegebieden “De Houtwiel” en “It Bûtenfljild”. De ruime kavel meet 1111 m² eigen grond.

Rondom de woning vindt u een fraai aangelegde, royale en zonnige tuin op het zuidwesten met meerdere terrassen waaronder groot zonneterras met strakke vijverpartij en prachtig landelijk uitzicht, ruime (Redceder) berging en ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".

Door de aanleg van de Centrale As (N356 Dokkum-Nijega) zijn zowel Dokkum (ca. 10 min.), Leeuwarden (ca. 10 min.), Drachten (ca. 20 min.) als de uitvalswegen naar de randstad uitstekend bereikbaar.

In 2017 is er een nieuwe electric-only vaarroute aangelegd: de Bûtenfjildroute! Deze vaarverbinding loopt vanaf de Grutte Wielen bij Leeuwarden via Ryptsjerk en het natuurgebied Bûtenfjild naar de Swemmer bij De Westereen. Dit traject verbindt het Bûtenfjild (en daarmee ook Feanwâlden) met Leeuwarden en met de Lits-Lauwersmarroute en betekent een prachtige uitbreiding van het vaarnetwerk in Fryslân.

Begane grond: zij-entree, ruime hal met garderobe, toilet met fonteintje, speelse woonkamer met tuindeur, prachtig vrij weids vrij uitzicht en sfeervol verlaagd zitgedeelte met haard partij, keuken met nette lichte U-opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, bijkeuken met inloopkast, witgoed-aansluitingen, achter-entree en doorgang naar ruime (in spouwmuren opgetrokken) garage met plavuizenvloer en separate werk/hobbyruimte, technische ruimte (vanaf buiten bereikbaar).

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (voorheen 4) waarvan 1 royale met toegang tot balkon en vaste kasten, lichte badkamer met dakkapel, ligbad, douche, vloerverwarming en badkamermeubel met dubbele wastafel, separaat vrijdragend toilet met fonteintje, hobby/werkkamer met groot dakraam.

2e verdieping: zolderberging via vlizotrap bereikbaar.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte160 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1976
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen