?>

Eigen Haard 63 8561 EX BALK

€ 1.750 per maand
Status: 

Omschrijving

Op goede locatie op bedrijventerrein Eigen Haard is recent een representatief bedrijvenverzamelgebouw gebouwd. In dit gebouw is momenteel op de hoek een representatieve bedrijfsunit van ca. 350 m² (totaal begane grond) te huur. Parkeerruimte op eigen terrein aanwezig.

Deze volledig geïsoleerde bedrijfsruimte is voorzien van een entree met aan de linker voorzijde een kantoorruimte voorzien van een net keukenblokje, aan de rechterzijde beschikt men over een modern vrijdragend toilet en urinoir, doorgang naar royale werkplaats/opslagruimte van ca. 320 m², extra zware betonvloer, 2 elektrische overheaddeuren en een aparte loopdeur, Led verlichting, internet en krachtstroom. Verwarming door middel van een warmtepomp en in de kantoorruimte is er vloerverwarming aanwezig. Energielabel A+++.

De bedrijfsruimte is voor minimaal 2 jaar te huur en geschikt voor bedrijfs- en/of hobby matige doeleinden.

Buiten opslag, auto- en houtbewerkingsbedrijven niet toegestaan.

Het bedrijventerrein Eigen Haard ligt aan de N359 en is vanuit het westen van Nederland goed te bereiken via de A6 afslag Lemmer. Het terrein is 14.5 hectare groot en is geschikt voor de vestiging van een scala aan bedrijven uit industrie, groothandel, tussenhandel en diensten uit het hogere en middensegment.

Kenmerken

Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
EnergielabelA+++
Bouwperiode2012
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Eigen Haard 63

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy