?>

Elingsloane 16 9251 MN BURGUM

€ 525.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie locatie, aan de rand van Burgum-West op kleinschalig bedrijventerrein, met alle voorzieningen op loop/fietsafstand bevindt zich deze sfeervolle rietgedekte (bedrijfs)woning met royale vrijstaande bedrijfsruimtes en klein perceeltje weiland.

Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 2737 m² eigen grond. Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid voor uitbreiding van bedrijfsgebouwen.

In 2003 is de ruime en luxe woning traditioneel en degelijk gebouwd. De woning is tuingericht gesitueerd en biedt daardoor veel privacy. De zonnige en ruime tuin is voorzien van meerdere terrassen en een sfeervolle recente gebouwde overkapping/veranda met tweetal bergingen gesitueerd op het zuiden, men kan hier volop van de zon kan genieten.

Verwarming geschiedt deels door middel van vloerverwarming. Verder is de woning is o.a. voorzien van kunststof kozijnen en onderhoudsarm duurzaam Redcedar gevelbekleding.

Deze woning biedt u aan de westzijde vrij uitzicht over landerijen (toekomstig bedrijventerrein). Het betreft een lichte zonnige woning door de zuidelijke ligging.

De geïsoleerde bedrijfsruimtes zijn net als de woning degelijk gebouwd, onderhoudsarm en voorzien van kunststof kozijnen. De bedrijfsruimtes zijn aan elkaar geschakeld en van verschillende hoogte (de hoogste loods heeft maar liefst een nokhoogte van 9.5 meter), de achterzijde van de loods beschikt over een verdieping, de totale oppervlakte meet op de begane grond ca. 280 m². Uitbreiding van bedrijfsgebouwen is mogelijk alsmede het aanbrengen van een verdiepingsvloer in de huidige hoogste hal.

Bestemming: bedrijventerrein 2 (geschikt voor bedrijven vallende onder de categorieën 1 en 2) met bedrijfswoning.

De bedrijfsruimte en het verharde buitenterrein zijn geschikt voor vele doeleinden.

Kortom een object met vele mogelijkheden op een uitstekende locatie! Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en de mooie vrije ligging!

Begane grond: entree, hal met plavuizenvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, ruime kelder, ruime (ouder)slaapkamer met aangrenzende badkamer, woonkamer met plavuizenvloer, erker en gashaard, suitedeuren naar woonkeuken met plavuizenvloer, schuifpui en hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en natuurstenenblad, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluiting, keukenblokje, achter-entree en vlizotrap naar zolderberging (stahoogte), luxe badkamer met whirlpool, douche, vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

1e verdieping: overloop met c.v.-kast, 3 ruime slaapkamers met bergruimte/vaste kast, 2e badkamer met douche, vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar royale zolderberging.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte200 m²
Bouwperiode2003
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen