?>

E.M. Beimastrjitte 55 9261 VH EASTERMAR

€ 300.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Zoek je een karaktervolle woning met diepe privacy volle tuin op fraaie locatie?

Op gewilde woonstand in het centrum van het dorp bevindt zich deze (half)vrijstaande woning met o.a. royale achtertuin van maar liefst ca. 50 meter diep, ruime houten garage met twee paarden(pony’s)boxen en achter inrit via gezamenlijk toegangspad.

De nog te moderniseren, verduurzamen en eventueel uit te bouwen woning kan met behoud van karakter naar eigen smaak worden ingericht zodat er een comfortabele (tuingerichte) woning ontstaat.

Verwarming geschiedt momenteel door middel van gaskachels. De woning is verder goed onderhouden en deels voorzien van isolatieglas.

Aan de achterzijde beschikt men over een privacy volle, diepe en zonnige achtertuin met groot terras, meerdere bergingen, prieeltje, kleine dierenweide met ruime houten garage/schuur met twee (verouderde) paardenboxen en achter inrit met ruim parkeergelegenheid op eigen erf.

Het geheel is gelegen op een diepe kavel van 640 m² eigen grond.

De dorpsvoorzieningen zoals winkels, scholen (basisonderwijs), horeca, huisarts, fysiotherapeuten, jachthaven, diverse sportfaciliteiten etc. bevinden zich allen op loopafstand.

Het sfeervolle watersportdorp Eastermar heeft verbazend veel winkels & bedrijvigheid voor een dorp op deze schaal en is een parel in de Fryske Wâlden, een eeuwenoud dorp, waar de rust en ruimte van weleer nog volop aanwezig zijn, gelegen in een uniek natuurgebied tussen de Burgumer Mar en de Leijen. Het dorp heeft nog volop voorzieningen (o.a. slager, dorpssupermarkt met postkantoor, basisscholen, huisarts, kinder- en naschoolse opvang enz.) zie ook pand is op slechts 10 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad, Groningen, Heerenveen, Zwolle etc..

Begane grond: voor-entree, ruime hal, inpandige berging (van buitenaf bereikbaar), uitgebouwde woonkamer met sfeerhaard en schuifpui, keuken met eenvoudige opstelling, hal, eenvoudige badkamer met douche, wastafel en toilet, bijkeuken met witgoed-aansluiting, vaste kast en achter-entree.

1e verdieping: ruime overloop met dakkapel, 2 slaapkamers met bergruimte.

2e verdieping: luik naar vliering.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte104 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1870
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen