?>

Falkenawei 7 9269 TJ FEANWÂLDEN

€ 300.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Karakteristieke vrijstaande woning met achter aanbouw en stenen garage gelegen op een aantrekkelijke woonstand in een rustige en kindvriendelijke straat nabij vele voorzieningen waaronder winkels, scholen, openbaar vervoer (o.a. treinstation), sportfaciliteiten en natuurgebieden “It Bûtenfjild” en “De Houtwiel”.

Deze goed onderhouden en sfeervolle jaren ’30 woning is vanaf 2016 gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd met behoud van diverse authentieke details (zoals o.a. glas-in-lood ramen, paneeldeuren en deels balkenplafonds).

De woning is voorzien van kunststof goten en het buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2021. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel (deels sprake van vloerverwarming) en verder is er sprake van deels isolatieglas, dak-, muur- en vloerisolatie.

Rondom de woning vind je een onderhoudsarme, zonnige en privacy volle tuin met o.a. meerdere terrassen, fraaie ruime overkapping (2018) en stenen garage. De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten, je kunt hier volop van de zon genieten! Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid, de kavel meet 385 m² eigen grond.

Deze sfeervolle vrijstaande woning is zeker een bezichtiging waard!

Feanwâlden betreft een gewild dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild". Feanwâlden heeft een goed voorzieningenniveau (scholen, winkels, horeca etc.), een gezellig verenigingsleven en vele sportfaciliteiten.

Door de aanleg van de Centrale As (N356 Dokkum-Nijega) zijn zowel Dokkum (ca. 10 min.), Leeuwarden (ca. 10 min.), Drachten (ca. 15 min.) als de uitvalswegen naar de randstad uitstekend bereikbaar.

In 2017 is er een nieuwe electric-only vaarroute aangelegd: de Bûtenfjildroute! Deze vaarverbinding loopt vanaf de Grutte Wielen bij Leeuwarden via Ryptsjerk en het natuurgebied Bûtenfjild naar de Swemmer bij De Westereen. Dit traject verbindt het Bûtenfjild (en daarmee ook Feanwâlden) met Leeuwarden en met de Lits-Lauwersmarroute en betekent een prachtige uitbreiding van het vaarnetwerk in Fryslân.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, open keuken met laminaatvloer, kelder en gemoderniseerde opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, sfeervolle en zonnige woonkamer met laminaatvloer en tweetal erkers, bijkeuken met moderne plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, c.v.-kast, achter-entree en vlizotrap naar zolderberging, moderne ruime badkamer met inloopdouche, badkamermeubel, designradiator en vloerverwarming, modern vrijdragend toilet met fonteintje.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, bergruimte en sfeervolle authentieke glas-in-lood ramen, 2 slaapkamers met laminaatvloer, balkenplafond en bergruimte/vaste kasten.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging (stahoogte).

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte86 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1935
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen