?>

Florynwei 7 9251 MP BURGUM

€ 200 Huurprijs
Status: 

Omschrijving

Op goede locatie op bedrijventerrein Burgum-West gelegen nieuw te bouwen representatieve bedrijfsunits. De 13 tal units zijn gelegen op een omheind en afsluitbaar bestraat terrein aan einde van doodlopende straat.

De meeste units meten 48 m² vloeroppervlak en de hoekunit aan de voorzijde met grote raampartij meet bijna 100 m². Deze hoekunit is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld (deels) in te richten als kantoorruimte of showroom.

Er kunnen in overleg ook twee (of meerdere) units van 48 m² samengevoegd worden zodat er een ruimte van bijna 100 m² ontstaat.

De in aanbouw zijnde units zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van o.a. een gevlinderde betonvloer, grote overheaddeur (3.50 m. breed x 3.80 m. hoog), separate looddeur, spoelbak met koudwaterkraan, meterkast met elektra en wateraansluiting, riolering en mogelijkheid voor realiseren toilet en zolder op de verdieping.

Bestemming: bedrijventerrein 2 (geschikt voor bedrijven vallende onder de categorieën 1 en 2).

De huurprijs voor de units van 48 m² bedraagt € 200,- per maand (excl. BTW) en de huurprijs van de hoekunit van bijna 100 m² bedraagt € 330,- per maand (excl. BTW). De minimale huurperiode bedraagt 1 jaar en verder is er sprake van borgstelling (2 huurmaanden).

Beschikbaarheid op aanvraag. Verwachte oplevering rond eind 2020.

Voor meer informatie over deze te huren nieuwe units of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Kenmerken

Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode2020
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Florynwei 7

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy