?>

Freerk Bosgraafstraat 2 9251 CT BURGUM

€ 295.000 kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op uitstekende locatie, in het hartje centrum van Burgum gelegen op een royale hoekkavel, bevindt zich deze levensloopbestendige vrijstaande woning met ruime garage (ca. 37 m²), prachtig vrij en groen uitzicht en ruime privacy volle tuin op het zuiden!

De verkoop van deze woning start met een Open Huis op vrijdag 18 mei 2018 van 15.30 tot 17.30 uur. De woning is dan zonder afspraak vrijblijvend te bezichtigen.

Deze fraai ontworpen woning is gelegen op een prachtige groene centrum locatie van 806 m² welke aan de voor-, zij- en achterzijde vrij is gelegen. U ervaart hierdoor volop privacy zowel in de tuin als in de woning.

Verwarming geschiedt door middel van een vernieuwde centrale verwarmingsinstallatie met recente HR c.v.-combiketel van 2015. Verder is er sprake van grotendeels isolerende beglazing en deels dak/plafond isolatie.

Modernisering en renovatie zal op meerdere onderdelen wenselijk zijn maar de prachtige locatie maakt dat zeker de moeite waard!

Alle denkbare voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Burgum biedt een uitgebreid winkelaanbod, vele sportvoorzieningen, voortgezet- en basisonderwijs etc..

De zonnige privacy volle achtertuin met zonneterras is op het zuiden gesitueerd en aan de westzijde bevindt zich nog een extra sfeervol (overdekt) zonneterras. U kunt hier volop van de zon genieten!

Deze op gewilde en uitstekende woonstand gelegen woning is levensloopbestendig en voor meerdere doelgroepen geschikt!

Indeling:
Entree, ruime hal/gang met vaste kast en garderobe, eenvoudig toilet met fonteintje, lichte woonkamer met vrij uitzicht over gemeentelijk groen en open haardpartij, woon/eetkeuken met nette lichte doch eenvoudige opstelling, tweetal tuindeuren, vrij uitzicht in de straat en vaste kasten, gedateerde nette badkamer met 2e toilet, wastafel en douche en deur naar 2-persoonsslaapkamer met tuindeur en vaste kast, slaapkamer/kantoor met vaste kaste en tuindeur, 3e slaapkamer met vaste kast en wastafel, bijkeuken met witgoed-aansluitingen, achter/tuindeur (momenteel niet in gebruik) en c.v.-opstelling.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte115 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1961
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen