?>

Hanegraaffweg 9 9257 VT NOARDBURGUM

€ 295.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op vrije hoeklocatie centraal in het dorp nabij alle dorpsvoorzieningen vind je deze uitgebouwde vrijstaande woning met o.a. ruime garage met carport, zonnige tuin en vrij zicht in de straat.

Deze karaktervolle woning is in de loop der jaren grotendeels gerenoveerd doch dient op onderdelen nog aangepakt te worden.

Alle basisvoorzieningen bevinden zich op de begane grond waardoor de woning voor vele doelgroepen geschikt is.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HRE combiketel en verder is er sprake van HR++ isolatieglas, muur-, vloer- en dakisolatie.

Aan de achterzijde beschikt men over een beschutte, privacy volle en zonnige tuin op het zuiden met o.a. meerdere terrassen, ruime garage en recent gerealiseerde carport. Hier kun je volop van de zon genieten! Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 520 m² eigen grond.

De oprit, carport en ruime garage bieden ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De garage met kap meet ca. 54 m² en is ideaal voor de hobbyist!

Op loop/fietsafstand bevinden zich o.a. school, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest.

De woning is verder gelegen op fietsafstand van het treinstation van buurdorp Feanwâlden. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Noardburgum is centraal gelegen in een driehoek tussen Drachten, Leeuwarden en Dokkum.

Begane grond: zij-entree, ruime hal, sfeervolle woonkamer met laminaatvloer, balkenplafond en ruim vrij zicht in de straat, open woon/eetkeuken met laminaatvloer en nette opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, (voormalige) bijkeuken met douche en toiletruimte en trap naar achterste separate verdieping, bijkeuken met vrijdragend toilet, nieuwe badkamer in aanbouw c.q. voorbereiding, slaapkamer met laminaatvloer, balkenplafond, vaste kasten en wastafelmeubel.

1e verdieping ‘voorhuis’: overloop met laminaatvloer, 2 slaapkamers met laminaatvloer.

1e verdieping: ‘achterhuis’: overloop met laminaatvloer en vaste kast, 4e slaapkamer met laminaatvloer en bergruimte.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte135 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1954
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Hanegraaffweg 9

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy