?>

José Vigevenoweg 11 9262 NL SUMAR

€ 178.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op kindvriendelijke en mooie locatie met aan de voorzijde vrij uitzicht over speelveld vind je deze geheel gemoderniseerde hoekwoning welke zowel aan de voor- als achterzijde is uitgebouwd.

De lange oprit en ruime houten garage bieden plaatsen aan meerdere auto’s.

In de afgelopen jaren is de woning geheel vakkundig gemoderniseerd, gerenoveerd en uitgebouwd waardoor er sprake is van een instap klare moderne woning!

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel. Verder is de woning voorzien van isolatieglas, (deels) dak-, vloer- en muurisolatie.

Aan de achterzijde heeft men een onderhoudsvriendelijke beschutte tuin met veranda/overkapping en achterom. De kavel meet 278 m² eigen grond.

Door de rustige kindvriendelijke ligging tegenover de speeltuin is deze moderne woning uitermate geschikt voor gezinnen.

Het dorp en omgeving
Sumar is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paddenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en men routes vormen.

Sumar ligt aan het Burgumermeer die in open verbinding met de andere Friese meren. Sumar is zeer centraal gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, N31, A7 en nieuwe N381), op korte afstand van Drachten en Burgum.

Verder treft men in de gemeente onder meer gezellige watersportdorpen (o.a. Earnewoude) en historische buitenplaatsen (De Klinze, Stania State en Vijversburg in het bos van Ypey). Naast dit bos is een 18-holes golfbaan gelegen.

Tytsjerksteradeel is de trotse "huisvester" van twee bijzondere natuurgebieden: Nationaal landschap "De Noordelijke Wouden" en Nationaal Park "De Alde Feanen": een bijna 4.000 hectare groot laagveenmoeras. Dit Nationaal Park bestaat uit zeer afwisselende en zeldzame landschappen met onder meer meren, veenplassen, rietlanden, moerasbossen en geel gekleurde dotterbloemhooilanden. Deze enorme landschappelijke variatie zorgt ook voor een enorme rijkdom aan planten en dieren.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, uitgebouwde woonkamer met laminaatvloer, vrij uitzicht over speeltuin, rookkanaal en suitedeuren naar woonkeuken met laminaatvloer, trapkast, achter-aanbouw met tuindeuren en moderne strakke opstelling (2017) v.v. diverse inbouwapparatuur, tussenhalletje met moder n vrijdragend toilet en trapopgang, bijkeuken met plavuizenvloer, keukenblok, witgoed-aansluitingen, achter-entree en bergzolder.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, designradiator en wastafelmeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

Kenmerken

Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte107 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1975
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen