?>

Klaverkamp 47 9255 JK TYTSJERK

€ 139.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op rustige en kindvriendelijke woonstand in autoluw hofje bevindt zich deze ruime woning met vrij uitzicht aan de voorzijde en diepe zonnige achtertuin.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v.-combiketel van 2012 en verder is de woning deels voorzien van isolatieglas.

Deze ruime woning dient op meerdere onderdelen gerenoveerd en gemoderniseerd te worden doch de fraaie ligging maakt dat zeker de moeite waard!

Aan de achterzijde beschikt met over een ca. 16 meter diepe en zonnige tuin met veel privacy, stenen berging, zonneterras en achterom. De achtertuin is gesitueerd op het zuiden zodat je hier volop van de zon kunt genieten! Het perceel meet 190 m² eigen grond.

Voor de deur van de woning is voldoende openbare parkeergelegenheid en speelveld voor de kleintjes. De ruimte in huis en ligging maken dat deze woning uitermate geschikt is voor gezinsbewoning.

Kortom; een op fraaie woonstand gelegen ruime woning met privacy volle zonnige tuin die men nog geheel naar eigen smaak kan inrichten!

De verkoop van deze woning zal starten op 3 november a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met vaste kast, toilet, zonnige doorzon woonkamer met ruim vrij uitzicht, keuken met plavuizenvloer, hoekopstelling v.v. enige inbouwapparatuur, trapkast en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten, eenvoudige gedateerde badkamer met douche en wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met berg- en c.v.-ruimte, ruime 4e slaapkamer met bergruimte.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte120 m²
Bouwperiode1973
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen