?>

Knilles Wytseswei 18 9262 NG SUMAR

€ 265.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op een fraaie hoekkavel centraal in het dorp bevindt zich deze karaktervolle woonboerderij met vrij uitzicht en royale inpandige schuur met vele mogelijkheden. De boerderij is gelegen op een kavel van bijna 1000 m².

Het woonhuis van deze karaktervolle boerderij is omstreeks 1932 gebouwd en de schuur dateert van rond 1729. Er is sprake van deels isolatieglas en verwarming geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel. De daken zijn deels gedekt met pannen, riet en aan de westzijde van de schuur met (asbest) golfplaten. De boerderij is intern eenvoudig en gedateerd waardoor modernisering c.q. renovatie veelal wenselijk zal zijn. Aan de achterzijde vindt u een zeer royale inpandige schuur welke ook bij het woongedeelte getrokken kan worden.

Gezien de ruime schuur leent de boerderij zich ook uitstekend voor bijvoorbeeld een kangoeroe woning of bedrijvigheid aan huis.

Aan de oost- en westzijde heeft men de beschikking over een zonnige tuin met meerdere terrassen en op eigen erf is voldoende parkeergelegenheid.

Sumar is een gemoedelijk dorp centraal gelegen aan het Burgumermeer en uitvalswegen naar o.a. Drachten, Leeuwarden en Burgum. In het dorp vindt u o.a. een basisschool, dorpshuis, sportfaciliteiten, haven, openbaar vervoer en een rijk verenigingsleven.

Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en de mogelijkheden!

Begane grond: voor-entree, hal, werk/hobby kamertje met vaste kasten, sfeervolle woonkamer met parketvloer, glas-in-lood ramen, erker en balkenplafond, woonkeuken met eenvoudige nette opstelling voorzien van enige inbouwapparatuur, hal met zij-entree en trapopgang, tussenhal, eenvoudige badkamer met douche, wastafel, designradiator en wasmachine-aansluitingen, eenvoudig toilet met fonteintje, royale slaapkamer met schuifpui en wastafel, zeer royale inpandige schuur met bergzolder, c.v.-ruimte en vele mogelijkheden.

1e verdieping: overloop en twee eenvoudige (slaap)kamertjes.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte125 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1932
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen