?>

Koaikamp 7 9254 EK HURDEGARYP

€ 850 Huurprijs
Status: 

Omschrijving

Nette en betrouwbare huurder(s) gezocht!

In ruim opgezette groene en kindvriendelijke straat vindt u deze degelijk gebouwde hoekwoning met o.a. stenen garage en zonnige privacy volle achtertuin.

Deze goed onderhouden woning is traditioneel gebouwd en in de loop jaren geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Er is sprake van geheel isolatieglas, vloer-, muur- en dakisolatie en verwarming geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel. De badkamer is splinter nieuw (dec. 2019) en verder zijn de kozijnen vervangen door energiezuinige kunststof kozijnen.

Vele voorzieningen zoals o.a. speelveld, het centrum, scholen, openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang, sportfaciliteiten etc. bevinden zich op loop/fietsafstand van de woning.

Hurdegaryp kenmerkt zich door haar vele voorzieningen als sportverenigingen, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), kinderopvangfaciliteiten en een uitgebreid winkelcentrum. Tevens beschikt het dorp over goede OV-verbindingen van zowel bus als trein.

Deze keurige en moderne (gezins)woning is voor onbepaalde tijd te huur (met min. duur van 1 jaar). Vooraf dient er een waarborgsom van tweemaal de huursom te worden voldaan, overige voorwaarden op aanvraag.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte120 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1971
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Koaikamp 7

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.