?>

Kûkhernewei 24 9257 RT NOARDBURGUM

€ 335.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Wil je ook genieten van het landelijke leven? Dat kan! Deze prachtige locatie is zowel aan de voor- als achterzijde vrij gelegen, hier wordt je getrakteerd op landelijke uitzichten en alles wat het buitenleven je kan bieden!

Aan de rand van Noardburgum/Feanwâlden, nabij open vaarwater en jachthaven bevindt zich op landelijke woonstand deze karakteristieke eenvoudig woning (type wâldhûske) met achter-aanbouw, diverse bijgebouwen en royale zonnige tuin. Geheel gelegen op een royale kavel van 2120 m² eigen grond.

Deze karaktervolle dertiger jaren woning is eenvoudig ingericht en aan de achterzijde voorzien van aanbouw. De woning kan naar eigen smaak worden gemoderniseerd en eventueel royaal worden uitgebouwd. Er zijn volop mogelijkheden op deze ruime en prachtige vrije kavel.

Verwarming geschiedt deels door middel van gaskachels en verder is er sprake van (deels) isolatieglas.

De houten garage/schuur van ca. 8 x 5 m. is prima staat, de overige bijgebouwen zijn deels verouderd doch functioneel.

Rondom beschikt men over een zonnige, privacy volle en royale tuin met meerdere terrassen en er volop parkeergelegenheid op eigen erf. Door de zuidelijke ligging kun je lekker van het zonnetje genieten!

Het tuin is aan de achterzijde omzoomd door een authentieke boomwal zoals dit gebruikelijk is in het prachtige Friese coulissen landschap en grenst aan landerijen.

Deze locatie is gezien het ruime perceel ook geschikt voor het hobbymatig houden van dieren.

De woning is aan de rand van Noardburgum en het buurdorp Feanwâlden gelegen. Alle voorzieningen waaronder trein- en busstation bevinden zich op fietsafstand van de woning. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en men routes vormen.

De woning ligt op loopafstand van jachthaven Kuikhorne die in open verbinding met de Friese meren staat: het Burgumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

Feanwalden beschikt over voldoende basisvoorzieningen zoals o.a. scholen, kinderopvang, winkels en openbaar vervoer.

Feanwalden is centraal gelegen in de prachtige Friese Wouden aan (klein) vaarwater. Het haventje van Feanwalden staat in open verbinding met het unieke natuur- en recreatiegebied het Bûtenfjild.

Begane grond: achter-entree, ruime bijkeuken met vaste kast, hal met trapkast, eenvoudig toilet, gesloten keuken met wasmachine-aansluiting en nette lichte opstelling , eenvoudige en kleine douche-ruimte, woonkamer met laminaatvloer, sfeervol balkenplafond en vaste kast.

1e verdieping: overloop, 3 (kleine) slaapkamers waarvan 1 met vast bed en bergruimte en 1 met dakkapel en bergruimte.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte84 m²
Bouwperiode1935
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen