?>

Lageweg 25 9251 JV BURGUM

€ 385.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op goede locatie, in hartje centrum van Burgum, bevindt zich dit karakteristieke pand met ruime houten garage (ca. 35 m²), royale zonnige achtertuin en vele mogelijkheden!

Het pand heeft de bestemming ‘centrumdoeleinden’ en is daardoor geschikt voor vele doeleinden zoals o.a. detailhandel, dienstverlenende bedrijven (bijv. kantoor- of praktijkruimte), (horeca)bedrijven (cat. 1 en 2), wonen en/of een combinatie van één van deze functies, maar ook bijvoorbeeld realisatie van bed & brochje, gastenverblijf of dubbele bewoning met meerdere generaties onder één dak behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast zou u ook nog kunnen kiezen voor eigen gebruik woonruimte en verhuur van de huidige winkel/praktijkruimte zodat u geen tot zeer lage woonlasten heeft. In overleg zou huidige huurder de huur van de winkelruimte willen voortzetten.
Momenteel is de begane grond grotendeels in gebruik als winkelruimte en bevindt zich op de 1e verdieping (en voor klein deel op de begane grond) een sfeervolle gerenoveerde woning met dakterras. Zowel de woning als winkelruimte zullen vrij van huur en gebruik worden opgeleverd.

Aan de achterzijde treft men een zonnige ruime tuin met meerdere terrassen, houten tuinhuisje c.q. berging en ruime garage (bj. 1998) aan. De lange oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf, de kaveloppervlakte bedraagt 560 m² eigen grond.

Het goed onderhouden pand is in de loop der jaren vakkundig gerenoveerd en gemoderniseerd met behoud van authentieke details (zoals paneeldeuren en fraaie verglaasde dakpannen). Verder is er sprake van dak- en muurisolatie, isolatieglas en vernieuwde technische installaties.

Alle denkbare voorzieningen van Burgum bevinden zich op loop- en/of fietsafstand.

Kortom; een sfeer- en karaktervol object met vele mogelijkheden.

Het dorp Burgum ligt op de grens van ‘De Wâlden’ en ‘It Wetterlân’. Burgum wordt daarom wel ‘doarp tusken wâld en wetter’ genoemd (dorp tussen woud en water). Burgum telt ruim 10.000 inwoners en is daarmee de hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel. Burgum heeft o.a. een uitgebreid winkelcentrum met leuke winkels en diverse horeca, vele sportfaciliteiten waaronder overdekt zwembad, bibliotheek, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, basis- en voortgezet onderwijs, openbaar vervoer en prima uitvalswegen.

Begane grond: voor-entree, winkel/kantoor/praktijkruimte van ca. 75 m², magazijn/kantine met pantry en vrijdragend toilet met fonteintje, kantoortje met zij-entree, separate achter-entree naar woning; gang met vaste kast en kelder, werk/slaapkamer met balkenplafond, witgoed-ruimte met wastafel.

1e verdieping: lichte keuken met dakkapel, provisiekast en moderne inrichting in landelijke stijl v.v. natuurstenenblad en luxe oven, fornuis en afzuigschouw, gemoderniseerde nette compacte badkamer met ligbad/douche, vrijdragend toilet, designradiator en wastafelmeubel, 2 slaapkamers, sfeervolle woonkamer van ca. 40 m² met parketvloer, schouw en openslaande deuren naar royaal dakterras met uitzicht over “De Markt”.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Hoofdfunctiewinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte190 m²
Bouwperiode1921
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen