?>

Lageweg 28 9251 JW BURGUM

€ 225.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op goede locatie, in het centrum van Burgum, bevindt zich dit karakteristieke pand van ca. 135 m² en vele mogelijkheden!

Het pand heeft de bestemming ‘centrumdoeleinden’ en is daardoor geschikt voor vele doeleinden zoals o.a. detailhandel, dienstverlenende bedrijven (bijv. kantoor- of praktijkruimte), (horeca)bedrijven (cat. 1 en 2), wonen en/of een combinatie van één van deze functies. Het realiseren van meerdere wooneenheden in het pand behoort ook tot de mogelijkheden en maakt het daardoor ook geschikt als beleggingsobject.

Momenteel is de begane grond grotendeels in gebruik als winkelruimte (bruidsmode) en bevinden zich op de 1e verdieping meerdere (eenvoudige) kamers, sanitaire ruimte en keuken.

De begane grond meet ca. 75 m² en de verdieping ca. 60 m². Verwarming geschiedt door middel van centrale verwarming.

Aan de achterzijde treft men een zonnige ruime tuin met achterom (via steeg). De kaveloppervlakte bedraagt 497 m² eigen grond.

Alle denkbare voorzieningen van Burgum bevinden zich op loop- en/of fietsafstand.

Kortom; karaktervol object met vele mogelijkheden.

Het dorp Burgum ligt op de grens van ‘De Wâlden’ en ‘It Wetterlân’. Burgum wordt daarom wel ‘doarp tusken wâld en wetter’ genoemd (dorp tussen woud en water). Burgum telt ruim 10.000 inwoners en is daarmee de hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel. Burgum heeft o.a. een uitgebreid winkelcentrum met leuke winkels en diverse horeca, vele sportfaciliteiten waaronder overdekt zwembad, bibliotheek, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, basis- en voortgezet onderwijs, openbaar vervoer en prima uitvalsweg

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte135 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1924
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Lageweg 28

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy