?>

Learloaijersstrjitte 13 Burgum 9251EL Burgum

€ 168.000 kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op goede locatie, in kindvriendelijke woonwijk vindt u deze royale gemoderniseerde tussenwoning met aangebouwde bijkeuken en onderhoudsvriendelijke tuin.

Vele voorzieningen zoals scholen, het centrum, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich op loop/fietsafstand van de woning.

In 2011 is er een ruime bijkeuken aangebouwd en in der loop der jaren is de gehele woning gerenoveerd en gemoderniseerd. Het betreft hier een keurige, moderne en in stap klare woning!

Deze zeer goed onderhouden (gezins)woning is geheel voorzien van HR++ isolerende beglazing, muur- en dakisolatie en beschikt over het groene C energielabel. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een recente HR c.v.-combiketel (sept. 2017).

De onderhoudsarme beschutte achtertuin met ruime stenen berging en achterom is van voldoende diepte dat men hier lekker van de zon kan genieten! De kavel meet 142 m² eigen grond.

In de ruim opgezette, rustige en kindvriendelijke straat zijn volop parkeervakken aanwezig.

Kortom: een op aantrekkelijke woonstand gelegen, moderne en ruime woning!

De verkoop van deze woning zal starten op maandag 13 mei a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en trapkast, gemoderniseerd toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met laminaatvloer, halfopen keuken met laminaatvloer, gemoderniseerde lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, aangebouwde ruime bijkeuken met duurzame pvc vloer met vloerverwarming, witgoedaansluitingen met praktisch werkblad en achter-entree, aangrenzende ruime stenen berging (van buitenaf bereikbaar).

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 2 met vaste kast, waskamer, moderne strakke badkamer (2016) met ligbad, douche, badkamermeubel, vrijdragend 2e toilet en vloerverwarming, was/bergkamer.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met dakraam, berg- en cv.-ruimte, 4e slaapkamer met dakraam en bergruimte.

Kenmerken

Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte124 m²
Bouwperiode1967

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen