?>

Ljiploane 2 9269 NK FEANWÂLDEN

€ 299.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op goede en centrale woonstand bevindt zicht deze uitgebouwde en gemoderniseerde half vrijstaande woning met zonnige tuin en ruime stenen garage met houten berging.

Deze ruime woning is gelegen nabij het centrum en in de loop der jaren gemoderniseerd en aan de achterzijde royaal uitgebouwd waardoor er sprake is van veel leefruimte.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel van 2014 en verder is er sprake van isolatieglas, muur-, dak- en vloerisolatie. Op een aantal onderdelen met name het buitenschilderwerk en de 2e verdieping heeft de woning aandacht nodig.

Achter de woning beschikt men over een zonnige, privacy volle en onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het zuiden. Je kan hier volop van de zon genieten! De ruime kavel meet 367 m² eigen grond.

De woning bevindt zich op loopafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer (o.a. sneltrein & bus), sportfaciliteiten, kinderopvang, huisartsen, fysiotherapeuten etc..

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. Binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden. Dokkum ligt op ca. 15 autominuten afstand. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met het unieke natuur- en recreatiegebied het Bûtenfjild.

Feanwâlden is verder gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten.

Begane grond: voor-entree, hal met massief houten vloerdelen, modern vrijdragend toilet, L-vormige woonkamer met massief houten vloerdelen en tuindeuren, aangebouwde ruime en lichte keuken met plavuizenvloer, tuindeuren en lichte opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, natuurstenenblad en kookeiland, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, spoelbakje en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, moderne en ruime badkamer met inloopdouche, 2e vrijdragend toilet, badkamermeubel met dubbele wastafel en designradiator.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met bergruimte, 4e slaapkamer met dakraam en bergruimte.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte155 m²
Bouwperiode1972
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen