?>

Lysterstrjitte 45 a 9269 NR FEANWÂLDEN

€ 795 Huurprijs
Status: 

Omschrijving

Te huur!

In het centrum van Feanwâlden gelegen, prachtig royaal 3-kamer APPARTEMENT. Dit moderne appartement beschikt over een ruime living, open keuken v.v. inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, witgoed-ruimte, toilet met fonteintje en badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

Het appartement is gebouwd in 2007, optimaal geisoleerd, voorzien van lift en (grotendeels) vloerverwarming.

Alle dorpsvoorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (trein & bus) etc. bevinden zich op loopafstand.

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".

In 2017 is er een nieuwe electric-only vaarroute aangelegd: de Bûtenfjildroute! Deze vaarverbinding loopt vanaf de Grutte Wielen bij Leeuwarden via Ryptsjerk en het natuurgebied Bûtenfjild naar de Swemmer bij De Westereen. Dit traject verbindt het Bûtenfjild (en daarmee ook Feanwâlden) met Leeuwarden en met de Lits-Lauwersmarroute en betekent een prachtige uitbreiding van het vaarnetwerk in Fryslân.

Door de aanleg van de Centrale As (N356 Dokkum-Nijega) zijn zowel Dokkum (ca. 10 min.), Leeuwarden (ca. 10 min.), Drachten (ca. 20 min.) als de uitvalswegen naar de randstad uitstekend bereikbaar.

De huurperiode bedraagt minimaal 1 jaar en daarna kan men voor onbepaalde tijd huren. De huurprijs bedraagt € 795,- per maand inclusief servicekosten.

Interesse? Vraag naar de voorwaarden.

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte100 m²
EnergielabelA
Bouwperiode2007
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Lysterstrjitte 45 a

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.