?>

Menno van Coehoornweg 19 9251 LV BURGUM

€ 595.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Stelt u zich eens voor; wonen op een idyllisch plekje in een prachtig gebied waar u alle voorzieningen binnen handbereik heeft en eveneens geniet van een prachtig uitzicht, van rust, ruimte en natuur. Het kan; op één van de mooiste locaties van Burgum, aan de Menno van Coehoornweg 19!!

Wij nemen u mee naar deze unieke plek aan de rand van Burgum grenzend aan het prachtige Ritskebosk. Hier staat een goed onderhouden vrijstaande woning met een houten garage, vrijstaand atelier, kapschuur/overkapping en 1576 m2 meter eigen grond tot uw beschikking.

De woning is karaktervol en in de loop der jaren grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd, u vindt hier de authentieke sfeer in combinatie met (eenvoudig) hedendaagse comfort. De knusheid en het sfeervolle karakter zijn kenmerkend voor deze woning.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel en verder is de woning voorzien van isolatieglas en dakisolatie.

In de ’90 jaren is de woning aan de westkant uitgebouwd met een serre. Door de raampartijen geniet u de hele dag van het weidse uitzicht die deze plek u te bieden heeft alsof u buiten aan het genieten bent van het zonnetje. De serre is voorzien van een schuifpui waardoor u zo de tuin in kunt wandelen.

Door de inheemse planten en bomen sluit de tuin naadloos aan op de bosrijke en landelijke omgeving. In de tuin treft u meerdere gezellige zitplekken en diverse oude fruitbomen, de tuin is echt genieten voor de buiten liefhebber. Het perceel is aan twee zijden omringd door het Ritskebosk, hier vindt u rust, stilte, ruimte en natuur! Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Naast de garage vindt u het vrijstaande atelier welke ruimte eveneens voor vele andere doeleinden geschikt is.

Laat ons u meenemen naar deze prachtige plek, de sfeer moet u zelf proeven, dit is een BUITENKANSJE VOOR DE LIEFHEBBER!!

Burgum is de hoofdplaats van de gemeente (Tytsjerksteradiel) en telt ongeveer 10.000 inwoners. Het dorp beschikt over alle mogelijke voorzieningen zoals: voorgezet onderwijs, horeca, diverse winkels, vele sportfaciliteiten (o.a. overdekt zwembad) en bibliotheek etc..

De gemeente kent een fraai, afwissend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en men routes vormen.

Op loop/fietsafstand van de woning is de Burgumer manage ‘De Mennoruif’ gevestigd.

Op deze schitterende locatie, te midden van het Friese coulisselandschap, kunt u volop genieten van het buitenleven, het landelijke uitzicht en de prachtige Ritskebosk!

Begane grond: voor-entree, hal, voorkamer met houten vloerdelen en prachtig vrij uitzicht en schuifpui naar aangebouwde serre met schuifpui naar terras, achter/woonkamer met houten vloerdelen en schouw, gesloten keuken met moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en ruime kelder, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen en achter-entree, gemoderniseerd vrijdragend toilet.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met vaste kasten en wastafel, 1 slaapkamer met dakkapel en 1 met vaste kasten, kleine gemoderniseerde doucheruimte.

2e verdieping: luik naar vliering.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte105 m²
Bouwperiode1955
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen