?>

Mounehoek 32 9263 TL GARYP

€ 298.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Zoekt u een royaal vrijstaand woonhuis met zonnige ruime tuin en landelijk vrij uitzicht? Dan is dit uw kans!

Op fraaie locatie, aan de rand van het dorp met aan de achterzijde vrij uitzicht over landerijen bevindt zich deze royale uitgebouwde vrijstaande woning met een woonoppervlak van maar liefst ca. 170 m²!

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een royale en privacy volle achtertuin met meerdere terrassen, stenen schuur/garage en overkapping. De achtertuin is gesitueerd op het zuid-westen en grenzend aan perceel weiland. U kunt hier volop van de zon en het landelijke uitzicht genieten!

In 1994 is het gehele dak en de bovenverdieping vernieuwd. Er is sprake van (deels) isolatieglas, muur- en dakisolatie. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel van 2017.

Naast de woning is aan beide zijden ruimte voor het realiseren van parkeergelegenheid waarna men meerdere auto’s op eigen erf kan parkeren. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 550 m² eigen grond.

Deze bijzondere en goed onderhouden woning dient u met eigen ogen te zien! Laat u verrassen door de ruimte en de vrije ligging.

De dorpsvoorzieningen bevinden zich allen op loop/fietsafstand van de woning.

Garyp is een dorp aan de rand van de Wâlden (het Woudengebied). Het ligt prachtig centraal in de provincie tussen Leeuwarden en Drachten. Openbaar vervoer is net buiten het dorp, aan de N31 (Wâldwei), waar een bus tussen Drachten en Leeuwarden rijdt. Er is ruim aanbod in allerlei voorzieningen zoals: supermarkt (Spar), slagerij, basisschool, (sport) verenigingen, zwembad etc.. Burgum ligt slechts op ca. 5 autominuten van Garyp evenals het watersportdorp Earnewâld en natuurgebied “de Âlde Feanen”.

Begane grond: zij-entree, ruime hal met plavuizenvloer, slaap/werkkamer, ruim toilet met urinoir, fonteintje en vrijdragend closet, sfeervolle woonkamer met balkenplafond, zijkamer c.q. slaapkamer, woon/eetkeuken met plavuizenvloer, prachtig vrij landelijk uitzicht, kelderkast, tuindeuren en strakke lichte opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, achter-entree en witgoed-aansluitingen met praktisch werkblad met spoelbak.

1e verdieping: ruime overloop met technische ruimte, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met laminaatvloer, vaste kasten en toegang tot breed balkon, 1 met bergruimte en 1 met bergruimte en wastafel, nette lichte badkamer met ligbad/douche, badkamermeubel met dubbele wastafel en vrijdragend closet.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte170 m²
Bouwperiode1936
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen