?>

Nieuweburen 135 8911 EZ LEEUWARDEN

€ 345.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Wij zijn opzoek naar een belegger óf ondernemer die op zoek is naar bedrijfsruimte met eventueel appartement in het historische centrum van Leeuwarden!

In rustig deel van het centrum van Leeuwarden vindt u dit karaktervolle object bestaande uit een bedrijfsruimte van ca. 68 m² op de begane grond en een tweetal daarboven gelegen appartementen. Het appartement op de 1e verdieping is voor onbepaalde tijd verhuurd. Het appartement op de 2e verdieping evenals de bedrijfsruimte zal vrij van huur en gebruik worden opgeleverd.

De toekomstige eigenaar zou hier wonen en werken kunnen combineren maar ook het pand kunnen verhuren (deels of geheel). De bestemming is ‘Gemengd-Wonen’ en biedt diverse mogelijkheden.

In de brede straat kunnen bewoners met parkeervergunning parkeren (via gemeente aan te vragen).

Dit karakteristieke pand is omstreeks 2011 grotendeels herbouwd (appartementen) en gerenoveerd waardoor er sprake is van een zeer goed staat van het object. De appartementen zijn optimaal geïsoleerd, deels voorzien van kunststof kozijnen en energiezuinig balans ventilatiesysteem (WTW). Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR-combiketels van 2011.

Het geheel is gelegen op eigen grond, de kavel meet 86 m². De naast gelegen steeg is gezamenlijk eigendom.

De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een mooie voorgevel met grote ramen en daardoor voldoende lichtinval. Verwarming geschiedt door middel van centrale verwarming en luchtverwarming. Er zijn verder een toilet, doucheruimte, trapkast/bergruimte en keukentje aanwezig.

1e verdieping: Via de naast gelegen steeg bereikt men de trapopgang naar de appartementen op de 1e en 2e verdieping. Beide 2-kamer appartementen zijn voorzien van woonkamer aan de voorzijde, keuken met eetkamer, badkamer, toilet, wasmachine-ruimte, slaapkamer, balkon (1e verdieping) of frans balkon (2e verdieping).

Kenmerken

Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte195 m²
Bouwperiode1650
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Nieuweburen 135

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.