?>

Nieuwstad 55 9251 LR BURGUM

€ 550.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op landelijke woonstand aan de rand van Burgum, doch op fietsafstand van alle voorzieningen vindt u deze deels riet gedekte, gerenoveerd en gemoderniseerd WOONBOERDERIJ geheel gelegen op 5620 m² eigen grond.

De boerderij beschikt o.a. over een royale vrijstaande schuur (2001) met 3 paardenboxen, werktuigstalling en bergzolder, carport (2016) en een ruime inpandige schuur/garage.

Het object is eveneens geschikt voor het houden van bijvoorbeeld paarden en/of ander kleinvee. Er is een verlichte buitenbak van 18 x 35 meter aanwezig.

Deze goed onderhouden ’30 jaren woonboerderij is degelijk gebouwd en in de loop der jaren geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Het dak is in 2008 vernieuwd en in goede staat. De woning is voorzien van isolatieglas, vloer-, muur- en dakisolatie en heeft lage energielasten (ca. 1700 m³ gas verbruik per jaar).

Aan de zij- en achterzijde heeft men de beschikking over een zonnige ruime tuin met meerdere terrassen, veel privacy en landelijke uitzichten. Op eigen terrein is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Locatie:
De boerderij is op landelijke woonstand aan de rand van Burgum. De vele voorzieningen die Burgum biedt bevinden zich op fietsafstand van de boerderij.

Burgum is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. De ligging, de aanwezige bedrijvigheid en het ruime winkelaanbod maken Burgum tot een veelzijdige en comfortabele woonplaats. Het dorp ligt aan het Prinses Margrietkanaal tussen de Wijde Ee en de Burgumermar. Tussen bos en water, of op z’n Fries ‘wâld en wetter’!

Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en men routes vormen.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer en garderobe, modern vrijdragend toilet met fonteintje, ruime slaapkamer (ca. 17 m2) met laminaatvloer, gemoderniseerde badkamer met douche en badkamermeubel met dubbele wastafel, woonkamer met plavuizenvloer v.v. vloerverwarming en een op afstand bedienbare moderne sfeerhaard, woon/eetkeuken met plavuizenvloer v.v. vloerverwarming en moderne hoekopstelling (2011) met natuurstenenblad en diverse inbouwapparatuur, witgoed-ruimte en kelder, ruime inpandige schuur van ca. 77 m² met zolder.

1e verdieping: overloop met vaste kast en losse trap naar vliering, 4 slaapkamers.

Bijgebouwen:
In 2000 is de degelijk gebouwde vrijstaande in spouwmuren opgetrokken en voorzien van een drietal paardenboxen, zolder en werktuigstalling. Deze schuur heeft een oppervlak van 150 m².

De inpandige schuur/garage is deels voorzien van een zolder, beschikt over een rondpompsysteem tegen het bevriezen van de waterleiding en heeft een oppervlakte van ca. 77 m².

In 2016 is er een praktische carport bijgebouwd.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte152 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1926
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen