?>

Nije Buorren 22 9172 MZ FERWERT

€ 109.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

In het centrum van Ferwert bevindt zich deze sfeervolle geschakelde woning met karakteristieke elementen en leuke privacyvolle tuin.

Deze goed onderhouden woning is in de loop der jaren grotendeels gerenoveerd en recent buitenom geschilderd (juni 2018). Verwarming geschiedt door middel van gaskachels.

Waarom nog huren als kopen zo goedkoop is? De netto hypotheeklast bij volledige financiering en aflossing van deze woning bedraagt ca. € 350,- per maand! Een huurder is absoluut duurder uit en bouwt geen eigen vermogen op.

De zonnige achtertuin met achterom en zonneterras biedt veel privacy en is gesitueerd op het zuid-oosten. De kavel meet 168 m² eigen grond.

Ferwert is een terpdorp in de gemeente Ferwerderadiel, heeft ca. 1900 inwoners en beschikt over een goed voorzieningenniveau. Er zijn onder andere een supermarkt, bakker, café, slager, bank (met pin-automaat), lagere scholen en school voor voortgezet onderwijs aanwezig. Het dorp heeft verder een actief verenigingsleven met sportfaciliteiten. Ferwert is het hoofdorp van de gemeente en de waddenzeedijk ligt voor een lekkere wandeling op steenworp afstand. Het ligt op ca. 15 kilometer van de steden Dokkum en Leeuwarden.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, balkenplafond, trapopgang en kelder, woonkamer met houten vloerdelen, balkenplafond en vaste kasten, keuken met houten vloerdelen, balkenplafond, nette hoekopstelling en 2e trapopgang, achterkamer met houten vloerdelen, balkenplafond, vaste 
kasten, nette lichte badkamer met douche, wastafel en toilet.

1e verdieping: achterzijde: overloop met bergruimte, 2e slaapkamer.

1e verdieping: voorzijde: overloop met vaste kast, gerenoveerde ruime slaapkamer.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte75 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1900
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Nije Buorren 22

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.