?>

Oastkern 43 9288 XJ KOOTSTERTILLE

€ 262.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op goede locatie aan de rand van het bedrijventerrein Oastkern recent gebouwd en representatief bedrijfsloods met ruim voor- en achter terrein.

De bedrijfsloods kan in zijn geheel gebruikt worden maar is ook uitermate geschikt voor gedeeltelijke en/of gehele verhuur. Aan de voorzijde bevinden zich naast twee loopdeuren twee grote overheaddeuren en aan de achtergevel is nog een extra overheaddeur geplaatst zodat het pand eenvoudig in drieën opgesplitst kan worden. Het pand bestaat momenteel uit twee compartimenten doch is wel als één geheel in gebruik.

Het gebouw meet in zijn geheel ca. 540 m² vloeroppervlak (excl. deels opslagzolder), is optimaal geïsoleerd en met hoogwaardige onderhoudsarme materialen gebouwd (bouwjaar 2013).

Naast veel werkruimte zijn er een kantine/kantoorruimte aanwezig, royaal toilet, magazijnruimte en opslagzolder.

De leeg en vrij van huur op te leveren geïsoleerde bedrijfsloods is eventueel nog uit te breiden, het perceel mag maximaal voor 80 % worden bebouwd.

Er is ruim voldoende parkeermogelijkheid op het geheel verharde, beveiligde (camerasysteem) en omheinde terrein. De ruime kavel meet 1677 m² (eigen grond).

Bestemming: Bedrijventerrein (geschikt voor o.a. bedrijven vallende onder de categorieën 1, 2 en 3.1 en detailhandel in volumineuze goederen).

Vraagprijs: € 262.500,- k.k. (BTW belast).
HUURPRIJS € 35,- P/M² P/JAAR (BIJ 540 M²)
HUURPRIJS € 36,- P/M² P/JAAR (BIJ 360 M²)
HUURPRIJS € 40,- P/M² P/JAAR (BIJ 180 M²)

Voor meer informatie over dit object of het maken van een vrijblijvende afspraak voor bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Kenmerken

Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode2013
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Oastkern 43

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.