?>

Reiddekkersstrjitte 21 9257 WP NOARDBURGUM

€ 225.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Moderne instapklare en betaalbare woning!

Op goede en kindvriendelijke woonstand bevindt zich deze geheel gemoderniseerde woning met ruim vrij zicht in de staat en diepe zonnige tuin op het zuiden.

Deze goed onderhouden woning is in de loop der jaren geheel gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd.

De woning is o.a. voorzien van een tweede royale dakkapel aan de achterzijde en uitgerust met moderne keuken en sanitair. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel. Er sprake van isolatieglas, muur- vloer- en dakisolatie en de woning beschikt over een groen A energielabel!

De huidige energielasten zijn laag en betaalbaar mede door gebruikmaking van duurzame energieopwekking door middel van een 8 stuks zonnepanelen (2023).

De zonnige diepe achtertuin met achterom is onderhoudsarm, op het zuiden gesitueerd en voorzien van een praktische overkapping met houten berging en groot zonneterras. Je kunt hier volop van de zon genieten! Nabij de woning bevinden zich meerdere speeltuinen voor de kleintjes.

Verder ligt de woning op loop/fietsafstand van o.a. basisschool, sportfaciliteiten, supermarkt, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest.

Het dorp

Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en ruime vaste kast, modern vrijdragend toilet, woonkamer met laminaatvloer en ruim vrij zicht in de straat, deels uitpandige keuken met laminaatvloer en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, spoelbakje en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met dakkapel waarvan 2 met bergruimte, moderne verruimde badkamer met dakkapel (2011), douche, vrijdragend toilet en badkamermeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime bergzolder met c.v.-opstelling.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte97 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1982
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen