?>

Reiddekkersstrjitte 5 9257 WP NOARDBURGUM

€ 142.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

In een ruim opgezette staat op goede en kindvriendelijke woonstand bevindt zich deze gemoderniseerde tussenwoning met diepe, zonnige en privacy volle tuin op het zuiden.

Deze goed onderhouden woning is in de afgelopen jaren nagenoeg geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd.

De woning is o.a. voorzien van moderne badkamer en keuken en grotendeels van recente HR ++ beglazing, dak-, muur- en vloerisolatie. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van HR combiketel van 2014 (huurketel).

De zonnige, diepe en onderhoudsarme achtertuin met achterom en houten berging is op het zuiden gesitueerd en voorzien van groot zonneterras. U kunt hier volop van de zon genieten!

Verder ligt de woning op loop/fietsafstand van o.a. scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest.

Het dorp Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

Begane grond: voor-entree, gang met laminaatvloer, trap- en c.v.-kast, toilet met fonteintje, zonnige doorzonwoonkamer met laminaatvloer, keuken met plavuizenvloer, moderne opstelling (2014) v.v. diverse inbouwapparatuur en wasmachine-aansluiting, ruime bijkeuken met achter-entree.

1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met laminaatvloer en dakkapel, nette gemoderniseerde badkamer met douche en wastafelmeubel. De voorste slaapkamer zou je ook kunnen splitsen zodat er 3 slaapkamers ontstaan.

2e verdieping: schuiftrap naar zolderberging.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte95 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1982
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen