?>

Rijksstraatweg 11 a 9257 DR NOARDBURGUM

€ 525.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Aan de rand van Noardburgum, nabij alle dorpsvoorzieningen en op fietsafstand van Burgum, bevindt zich op landelijke woonstand deze vrijstaande woning met o.a. royaal bijgebouw en prachtige ruime tuin. De totale kaveloppervlakte meet 3810 m² eigen grond.

Vanaf 2009 is deze degelijk gebouwde woning nagenoeg geheel gemoderniseerd en gerenoveerd.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel (deels vloerverwarming) en verder is er sprake van isolatieglas, dak- en muurisolatie. Het buitenschilderwerk is in 2020 uitgevoerd.

Rondom de woning beschikt men over een royale fraai aangelegde en zonnige tuin met o.a. veel volwassen fruitbomen, grote vijverpartij, meerdere terrassen, hobbykas en tweetal houten bergingen. De tuin is op het zuidwesten gesitueerd waardoor je hier volop van het zonnetje kunt genieten! Het perceel is vrij gelegen, grenst aan weiland en biedt veel privacy.

Deze locatie is gezien het ruime perceel ook geschikt voor het hobbymatig houden van dieren.

In 2015 is er een royaal vrijstaand bijgebouw (loods/schuur) gerealiseerd van maar liefst 100 m². Deze loods is geheel geïsoleerd, voorzien van een degelijke zolder en de droom van elke hobbyist!

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

De verkoop van deze woning zal starten op donderdag 3 juni a.s. waarbij je dan samen met één van onze makelaars de woning op afspraak kunt bezichtigen, informeer naar de beschikbare tijden.

Omgeving/Ligging
De woning is aan de rand van Noardburgum en nabij Burgum en Feanwâlden gelegen. Alle voorzieningen waaronder trein- en busstation bevinden zich op fietsafstand van de woning. Feanwâlden is gelegen aan de spoorlijn Leeuwarden-Groningen, binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden.

Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en men routes vormen.

Begane grond: voor-entree, hal met plavuizenvloer, toilet met fonteintje, slaapkamer met vaste kast, zonnige L-vormige woonkamer met plavuizenvloer (v.v. vloerverwarming), open keuken met plavuizenvloer (v.v. vloerverwarming) en moderne industriële opstelling v.v. enige inbouwapparatuur, uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, vaste kasten, tuindeur en doorgang naar in spouwmuren opgetrokken garage met spoelbakje.

1e verdieping: overloop met vide en technische ruimte, 3 slaapkamers met vaste kast(en)/bergruimte, gemoderniseerde lichte badkamer met dakkapel, inloopdouche, 2e toilet en dubbele wastafel.

2e verdieping: luik naar kleine vliering.

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte140 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1980
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen