?>

Rijksstraatweg 19 9258 CX JISTRUM

€ 225.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op vrije en landelijke woonstand bevindt zich deze betaalbare vrijstaande woning met diepe zonnige tuin en tweetal (verouderde) schuren.

Deze nette woning is gelegen aan de rand van het dorp aan de provinciale weg N355, nabij o.a. natuurgebieden, vele wandel- en fietspaden, openbaar vervoer, school, dorpscafé, jachthaven etc..

De algehele onderhoudsstaat is goed te noemen, doch modernisering c.q. renovatie zal veelal wenselijk zijn. Verwarming geschiedt door middel van een HR ketel en verder is er sprake van grotendeels (extra dik) isolatieglas.

Aan de achterzijde vind je een diepe en privacy volle zonnige tuin grenzend aan weiland met groot gras/speelveld, een prachtige oude fruitboom, tweetal verouderde schuren en volop parkeergelegenheid op eigen erf. De royale kavel meet 735 m² eigen grond.

Alle (dorps)voorzieningen die Jistrum biedt bevinden zich op fiets- en/of loopafstand zoals o.a. de basisschool, peuterschool, sportfaciliteiten, het haventje van Jistrum en openbaar vervoer. Ook het dorps winkelcentrum van Kootstertille is vlot per fiets bereikbaar.

Jistrum is een klein dorp aan het Bergumermeer met eigen (aanleg)haventje nabij Drachten en Burgum, gelegen in het typische Friese Woudenlandschap. Slechts 15 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad, Groningen, Heerenveen, Zwolle etc..


Begane grond: zij-entree, hal met technische ruimte, toilet met fonteintje, lichte badkamer met douche, wastafel en witgoed-aansluitingen, eetkeuken met vaste kast en nette lichte opstelling, slaapkamer, zonnige en ruime woonkamer met sfeervol balkenplafond, bedstedewand en trap naar verdieping.

1e verdieping: overloop met bergruimte, slaapkamer met bergzolder.

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte65 m²
EnergielabelG
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen